HEDEF: ** haftada 1 kilo **

:KK48: alemsiniz valla canlar :halay:
evet güzel toparlandık silkelendik bi :)
Valla canım önceki gün müydü ne burda kizlardan iyi azar yemiş hissettim kendimi :KK48: dedim kızım bi dur de su boğazina :olamaz:
Cok guzel ve hafif bir menu olmus. Bu hafta herkes cok iddiali. Korkmaya basladim :KK48::confused:
Sağol kuzum valla bu gazla cumaya kadar dayanabulirsem iddiali gelicem :KK52: hatta tartının fotosunu atıcam :sampiyon:
güzel bi gün olmuş. 1. belli 2 ve 3.yü belirleyin artık aranızda :rolleyes:
Canim hepimiz iddialiyiz bu hafta çok merak ediyorum cumayı :KK55:

:KK48: alemsiniz valla canlar :halay:

Valla canım önceki gün müydü ne burda kizlardan iyi azar yemiş hissettim kendimi :KK48: dedim kızım bi dur de su boğazina :olamaz:

Sağol kuzum valla bu gazla cumaya kadar dayanabulirsem iddiali gelicem :KK52: hatta tartının fotosunu atıcam :sampiyon:

Canim hepimiz iddialiyiz bu hafta çok merak ediyorum cumayı :KK55:
oh oh harikayız çok çekişmeli olacak süper:)
valla B Bitterlokumu 'ndan iyi bi fırça yedik :)

:KK48::KK48:
Selam kizlar bende bugun 3 kasik kadar makarna cacik yedim..
1 porsiyon dondurma...
Sanirim bugunluk yeter. .
Cumaya kadar bende iddialiyim bakalim..:dua:umarim artik olur...
Hadi bakalım canım inşallah cumaya hepimiz bol eksiler görüruz vallahi çok meraktayım kim birinci olucak herkes çok iddialı :eğlence:
Bu arada ben kaçıyorum kizlar benden bugünluk bu kadar hepinize iyi geceler öpüldünüz :KK54::KK68:

arkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama ben burdayım inşAllah :KK200:Hadi bir de ramazan sonu hedefi belirleyeyim motivasyon olsun bana :KK45:(58.5 -2 kg) ahanda kocaman altını çizerek yazdım unutursam hatırlatın:sinirli:

X