HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Biz ne zaman zayif olucaz gecen sene bu zamanlar yine diyetteydim, kacamak yapmiyim diye disari cikmamaya ozen gosteriyordum, simdi yine ayni durumdayim. Cumartesi aksami guzel bir havada evde oturdugum icin cok mutsuzum
Sakin oyle duşunme bence zayiflayinca hergun disardaki ozguvenin tadini çikarcaksin

Biz ne zaman zayif olucaz gecen sene bu zamanlar yine diyetteydim, kacamak yapmiyim diye disari cikmamaya ozen gosteriyordum, simdi yine ayni durumdayim. Cumartesi aksami guzel bir havada evde oturdugum icin cok mutsuzum
kıyamam:) valla en kısa zamanda zayıflasak iyi olur. ben hedefi 60 yaptım şimdilik. yalnız havalar ısındıkça diyet yapmak daha kolay oluyor sıcakta bişey yiyesi gelmiyor insanın. hem meyve sebze de bol olacak.
evde oturman gerekmiyor ki. bütün gün dikkat edince akşam da hafif kaçamaklar yapabilirsin aslında.
şöyle ki, dün azıcık yedim bütün gün biliyosun. akşam da salatalık yerine bitter çikolata yedim hem de 1 paket:) sabaha 64.9 u gördüm:)
yani senin hep dediğin gibi kalori sayımı yaptığımızda herşey yolunda gidiyor.
mesela arkadaşlarınla çıkınca tatlı yerine dondurma ye (el yapımı), asitli veya alkollü içecekler yerine sade maden suyu iç.
gibi. :)

64u birakma artik :) 6 gun var onumuzde, belki 63.9u da gorursun. Havalar isindikca bence de daha kolay oluyor diyet ama bir yandan da herkes daha cok disari cikmaya basliyor hava guzel diye, arkadaslar cagiriyor falan :) arada kahve icmeye ya da yemege cikiyorum ama onumde mezeler patates kizartmalari baliklar kalamarlar falan olunca cok zor oluyor ya :) ickiyi pas gecmekte sorun yok da yemeklere dayanamiyorum :) evde otururken bazen mutsuz oluyorum ama ertesi gun tartida eksi gorunce iyi ki cikmamisim diyorum :) bir sekilde idare edicem artik.

o zaman bir süre daha dişini sık. yolun sonu aydınlıksa çekilen çile kutsaldır:))
bu arada 63ü görecem söz :)
sen de güzel haberler vereceksin :)

arkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
Bende burdayım canim oruc tutsamda tutmasamda diyete devam nasipse bayrama kadar hedefim 60 ın altını görmwk
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmegiyle biberli 1 yumurtadan omlet 6 zeytin ve domates yesillik yedim
Öglen
yemek yemedim inun yerine ara oğün yaptim kahvaltiyi geç yapınca 1 yesil elma 1 kücük portakal ve 1 kahve içtim 2si1arada
Akşam
Sarımsakli yoğurtlu kabak yedim

Bugünluk bunlar ayrica 1 yeşilcay 40 squat ve birazda yüruyüs yaptim dostlar haftaya o buraya gelecek

Cok guzel ve hafif bir menu olmus. Bu hafta herkes cok iddiali. Korkmaya basladim

güzel bi gün olmuş. 1. belli 2 ve 3.yü belirleyin artık aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…