- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Aynen valla :) cikolatali ya da frambuazli olsa krize girerdim sanirim :)) bu arada tartimi on-off yapip reset ettim calisti :)) yarin bi tartilicam ve cuma icin ona gore hedef koyucamyemek güzel olmuş.
iyi bari pastalardan yırttın:))
Bu hizla haziran sonunda bile hedefe zor ulasicaz gibiarkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
ben hala öğlen yediklerimleyim. ceviz yedim 1 tane, yarım tane daha muz bide salatalıkSaat 4 gibi 1 kase yogurt icine 2-3 kuru kayisi dogradim. Arkadasim karsimda tatli yerken canim cekti :) bu sekilde gecistirdim tatli istegini. Sutlu kahve ictim bir de. Az once de aksam yemegi ezine peynirli zeytinyagli salata ve zero. Birazdan yine kahve icerim.
Bende burdayım canım ben bu gidişle zaten hiç ayrilamicamarkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
bugün ne yedin yazmadın. oruç tutmicaksın galiba doğru mu anladım?Bende burdayım canım ben bu gidişle zaten hiç ayrilamicam
Yok canım ben tutuyorum inşallahbugün ne yedin yazmadın. oruç tutmicaksın galiba doğru mu anladım?
Eline Koluna saglik canim ohhh ne guzel yoruldun ama deymiştor oo lezzetlereDün akşam perdelerimi yıkadım astim
Fellah köftesi yapıp buzluğa attım
Piyazlik fasulyeleri hazırlayıp buzluğa attim
Gece de 3 de yattım çok yorgun
hissediyorum kendimi
Bugünde temizliğe ve buzluk hazırlıklarına devam edicem
Sabah peynirli tost
Kahve
Kac kofte :))Öğle izgara kofte yogurt salata
En guzeli sevmedigin şeyi almak cunki hiç olmassa yemessin :))Ogle yemegi buharda pismis 2 kabak, yogurtla yedim. Bir de kivircik marulun kucuk ic yapraklari, limon sıktım biraz. Arkadasim kahveye gelecek yarim saate kadar. O gelecek diye pasta ve muffin aldim sabah ama hic canim cekmiyor cunku pasta ananasli, muffin de karamelli. Ananas ve karameli hic sevmem, o cok seviyor diye aldim :)
Valla ben ramazanda da dikkat etcem tabi ramazan oldugu icin ne kadar dikkat edilir bakicaz artik ama birakmak yokkarkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
En guzelini yapmişsin yogurt ve kayisi yemekleSaat 4 gibi 1 kase yogurt icine 2-3 kuru kayisi dogradim. Arkadasim karsimda tatli yerken canim cekti :) bu sekilde gecistirdim tatli istegini. Sutlu kahve ictim bir de. Az once de aksam yemegi ezine peynirli zeytinyagli salata ve zero. Birazdan yine kahve icerim.
iyi eğlencelerKizlar ben komşumuzun dugunune gidiyorum gelince yine uğrarim
iyi eğlenceler