HEDEF: ** haftada 1 kilo **

arkadaşlar ramazanda burda kimse olmicak galiba öyle mi? hedefinizde haziran sonu mu var yoksa ramazan başına kadar mı?
Bu hizla haziran sonunda bile hedefe zor ulasicaz gibi :KK48::KK48: ben oruc tutmuyorum o yuzden bayrama kadar burdayim. Bayramda 1 hafta 10 gun kadar tatile gidicem o surede ara veririm diyete. Ondan sonra yine devam edicem. Cok yavas gittigim icin hedef kilo 50ye ulasmam 3-4 ayi bulacak gibi gorunuyor :confused:

Saat 4 gibi 1 kase yogurt icine 2-3 kuru kayisi dogradim. Arkadasim karsimda tatli yerken canim cekti :) bu sekilde gecistirdim tatli istegini. Sutlu kahve ictim bir de. Az once de aksam yemegi ezine peynirli zeytinyagli salata ve zero. Birazdan yine kahve icerim.

Saat 4 gibi 1 kase yogurt icine 2-3 kuru kayisi dogradim. Arkadasim karsimda tatli yerken canim cekti :) bu sekilde gecistirdim tatli istegini. Sutlu kahve ictim bir de. Az once de aksam yemegi ezine peynirli zeytinyagli salata ve zero. Birazdan yine kahve icerim.
ben hala öğlen yediklerimleyim. ceviz yedim 1 tane, yarım tane daha muz bide salatalık

Dün akşam perdelerimi yıkadım astim
Fellah köftesi yapıp buzluğa attım
Piyazlik fasulyeleri hazırlayıp buzluğa attim
Gece de 3 de yattım çok yorgun
hissediyorum kendimi
Bugünde temizliğe ve buzluk hazırlıklarına devam edicem
Sabah peynirli tost
Kahve
Eline Koluna saglik canim ohhh ne guzel yoruldun ama deymiştor oo lezzetlere

Ogle yemegi buharda pismis 2 kabak, yogurtla yedim. Bir de kivircik marulun kucuk ic yapraklari, limon sıktım biraz. Arkadasim kahveye gelecek yarim saate kadar. O gelecek diye pasta ve muffin aldim sabah ama hic canim cekmiyor cunku pasta ananasli, muffin de karamelli. Ananas ve karameli hic sevmem, o cok seviyor diye aldim :)
En guzeli sevmedigin şeyi almak cunki hiç olmassa yemessin :))

En guzelini yapmişsin yogurt ve kayisi yemekle:KK9:tebrikler canm

X