- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye öyle farklı çıkmış ki bi daha baksaydın ilginçKizlar dunki oglen yemegimden sonra inat edip aksam hicbir sey yemedim sabah kalktigimda tartima ciktim ve 61.6 yi gordum sevincten havalara uctum derkennnnn.. Esimi cagirdim bak diye tekrar ciktim tartiya 62.2 yi caki verdi..
Kahvalti 2dilim tb ekmegi 1 yagda yumurta biraz peynir 4 bandirmalik bal..
Bugun disari cikicaz yediklerime dikkat edecegim...ama marasa gidipte maras dondurmasi yemeden olmaz...bunlari erken saattte yapip bir daha bugun birseey yemicem....
Yediklerine dikkat edersen dindurma yiyebilirsin ve bol su egzersizle aldigini geri veririsin gelecek haftayi unutmaKizlar dunki oglen yemegimden sonra inat edip aksam hicbir sey yemedim sabah kalktigimda tartima ciktim ve 61.6 yi gordum sevincten havalara uctum derkennnnn.. Esimi cagirdim bak diye tekrar ciktim tartiya 62.2 yi caki verdi..
Kahvalti 2dilim tb ekmegi 1 yagda yumurta biraz peynir 4 bandirmalik bal..
Bugun disari cikicaz yediklerime dikkat edecegim...ama marasa gidipte maras dondurmasi yemeden olmaz...bunlari erken saattte yapip bir daha bugun birseey yemicem....
neden üzerine koyma gereği duydun ki :)Tartima pil aldim bugun ama calismadi ya. Alt tarafi 5-6 saat koli durdu uzerinde, bu yuzden tarti mi bozulur ne sacma. Yeni tarti alicam.
Kahvalti 1.5 haslanmis yumurta, domates, salatalik, 1 bardak sut ve sutlu filtre kahve. Bu arada ben kahvelerimde yagsiz sut kullaniyorum.
Temizlik yapilmisti o gun, kolinin alti pis diye o an oraya koydum ne bileyim :)neden üzerine koyma gereği duydun ki :)
yemek güzel olmuş.Ogle yemegi buharda pismis 2 kabak, yogurtla yedim. Bir de kivircik marulun kucuk ic yapraklari, limon sıktım biraz. Arkadasim kahveye gelecek yarim saate kadar. O gelecek diye pasta ve muffin aldim sabah ama hic canim cekmiyor cunku pasta ananasli, muffin de karamelli. Ananas ve karameli hic sevmem, o cok seviyor diye aldim :)