HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kizlar dunki oglen yemegimden sonra inat edip aksam hicbir sey yemedim sabah kalktigimda tartima ciktim ve 61.6 yi gordum sevincten havalara uctum derkennnnn.. Esimi cagirdim bak diye tekrar ciktim tartiya 62.2 yi caki verdi.. :63:

Kahvalti 2dilim tb ekmegi 1 yagda yumurta biraz peynir 4 bandirmalik bal..
Bugun disari cikicaz yediklerime dikkat edecegim...ama marasa gidipte maras dondurmasi yemeden olmaz...bunlari erken saattte yapip bir daha bugun birseey yemicem.... :super:

Kizlar dunki oglen yemegimden sonra inat edip aksam hicbir sey yemedim sabah kalktigimda tartima ciktim ve 61.6 yi gordum sevincten havalara uctum derkennnnn.. Esimi cagirdim bak diye tekrar ciktim tartiya 62.2 yi caki verdi.. :63:

Bugun disari cikicaz yediklerime dikkat edecegim...ama marasa gidipte maras dondurmasi yemeden olmaz...bunlari erken saattte yapip bir daha bugun birseey yemicem.... :super:
niye öyle farklı çıkmış ki bi daha baksaydın ilginç

Yediklerine dikkat edersen dindurma yiyebilirsin ve bol su egzersizle aldigini geri veririsin gelecek haftayi unutma

2 bardak ilik limonlu su
Kahvalti 2 yumurta sahanda
Biraz peynir
Biraz domates
4 zeytin
1 bardk şekersiz cay
Bolca maydonoz turp yapragi
Çeyrek lavaş (bu arada en guzeli lavaş. Somon ve tb ekmegi daha kalolrili diger haftalarda dikkat ettimde hem tok tutuyor hemde kilo vermede daha iyi.)

Tartima pil aldim bugun ama calismadi ya. Alt tarafi 5-6 saat koli durdu uzerinde, bu yuzden tarti mi bozulur ne sacma. Yeni tarti alicam.

Kahvalti 1.5 haslanmis yumurta, domates, salatalik, 1 bardak sut ve sutlu filtre kahve. Bu arada ben kahvelerimde yagsiz sut kullaniyorum.
neden üzerine koyma gereği duydun ki :)

Ogle yemegi buharda pismis 2 kabak, yogurtla yedim. Bir de kivircik marulun kucuk ic yapraklari, limon sıktım biraz. Arkadasim kahveye gelecek yarim saate kadar. O gelecek diye pasta ve muffin aldim sabah ama hic canim cekmiyor cunku pasta ananasli, muffin de karamelli. Ananas ve karameli hic sevmem, o cok seviyor diye aldim :)

Ogle yemegi buharda pismis 2 kabak, yogurtla yedim. Bir de kivircik marulun kucuk ic yapraklari, limon sıktım biraz. Arkadasim kahveye gelecek yarim saate kadar. O gelecek diye pasta ve muffin aldim sabah ama hic canim cekmiyor cunku pasta ananasli, muffin de karamelli. Ananas ve karameli hic sevmem, o cok seviyor diye aldim :)
yemek güzel olmuş.
iyi bari pastalardan yırttın:))

X