HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam bes bucuk gibi 8-9 yesil erik. Alti bucuk civari aksam yemegi bonfileli zeytinyagli salata ve minik bir parca epi ekmegi, otlu zeytinyagina bandirdim. Yemekten sonra en sevdigim tatliciya gittik :dondurma: ama ben sadece sutlu kahve ictim. Simdi eve geldim. Regl oldum bu arada. Birden sistim ya, gobegim falan :confused:

Aksam bes bucuk gibi 8-9 yesil erik. Alti bucuk civari aksam yemegi bonfileli zeytinyagli salata ve minik bir parca epi ekmegi, otlu zeytinyagina bandirdim. Yemekten sonra en sevdigim tatliciya gittik :dondurma: ama ben sadece sutlu kahve ictim. Simdi eve geldim. Regl oldum bu arada. Birden sistim ya, gobegim falan :confused:
ooo toplu regl haftası olan olana:)) benim de eli kulağında

Iyi aksamlar kızlar :KK54: bugün yedigimi içtiğimi yazayım :KK52:
Sabah 1 yumurta 1 büyük dilim cavdar ekmegi 4 zeytin bikac dilim domates 2 taze biber
Öglen 1 kucük kavanoz az yağlı yoğurt zeytinyağlı taze fasulye
Akşam tavuklu nohutlu yeşillikli salata 1 kase kadar yoğurt
2 lt kadar su
2 kupa limonlu yeşilçay

Sakin regle girdim sistim veremiyom die duşunup kendini salma reglden çiktigin gibi yaptigin azmin faydasini gorceksin canm

Sutlu kahyi gece içmesen mi acaba hic içmeden duramam diyosan turk kahvesi iç ve sade ic yaninda bu saatte birsey yemiyelim
Kahve icmeyince bir seyler atistirma moduna giriyorum, ozellikle gece icmezsem kesin bir seyler yeme istegim oluyor o yuzden icmeyip diyeti bozmayi riske alamam canim. Sade icmeyi denemistim ama cok agir geldi. Tatlandirici ekleyip de denedim ama o da midemi bulandirdi. Turk kahvesi desen hic sevmiyorum midem bulaniyor :)) ama kuru kayisi ve ceviz yemeyebilirdim o konuda katiliyorum

Insaan kendi vucudunu kendi tanir derler sende ona gore davranirsin artik bu hafa dikkat edelimde hem alişkanlikta olur gece birseyler yememek
Kahve icmeyince bir seyler atistirma moduna giriyorum, ozellikle gece icmezsem kesin bir seyler yeme istegim oluyor o yuzden icmeyip diyeti bozmayi riske alamam canim. Sade icmeyi denemistim ama cok agir geldi. Tatlandirici ekleyip de denedim ama o da midemi bulandirdi. Turk kahvesi desen hic sevmiyorum midem bulaniyor :)) ama kuru kayisi ve ceviz yemeyebilirdim o konuda katiliyorum

X