- 8 Ağustos 2011
- 2.473
- 2.793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo toplu regl haftası olan olana:)) benim de eli kulağındaAksam bes bucuk gibi 8-9 yesil erik. Alti bucuk civari aksam yemegi bonfileli zeytinyagli salata ve minik bir parca epi ekmegi, otlu zeytinyagina bandirdim. Yemekten sonra en sevdigim tatliciya gittik ama ben sadece sutlu kahve ictim. Simdi eve geldim. Regl oldum bu arada. Birden sistim ya, gobegim falan
Sen oglen ne yemistin canimhala bişey yemedim. yemek istiyorum ama halim yok. belki kahve yaparım
1 tb ekmeği tereyağlı 2 yum. omletSen oglen ne yemistin canim
Bence bu saatten sonra yemek yeme. 1 kase yogurtla salatalikla falan gecistir cok acikirsan.1 tb ekmeği tereyağlı 2 yum. omlet
kahvaltılık bişeyler. saat 13.00 de
öyle yaparım canım. senin de günün güzel geçmiş.Bence bu saatten sonra yemek yeme. 1 kase yogurtla salatalikla falan gecistir cok acikirsan.
biz de seni seviyoruz canım hadi bakalım haftaya cuma bomba gibi olacaksizleri seviyorum kızlar
Yarın dönüşüm felaket olacak
Sakin regle girdim sistim veremiyom die duşunup kendini salma reglden çiktigin gibi yaptigin azmin faydasini gorceksin canmAksam bes bucuk gibi 8-9 yesil erik. Alti bucuk civari aksam yemegi bonfileli zeytinyagli salata ve minik bir parca epi ekmegi, otlu zeytinyagina bandirdim. Yemekten sonra en sevdigim tatliciya gittik ama ben sadece sutlu kahve ictim. Simdi eve geldim. Regl oldum bu arada. Birden sistim ya, gobegim falan
Bugun yarim yalamak oldu ama bende yarin fulll gazla geliyorum vee hafta sonu benimsizleri seviyorum kızlar
sizleri seviyorum kızlar
Hadi bakalim atlayalim birlikteAyy kizlar kesinlikle ip atlama en kisa zamanda ip aliyorum...
Biraz once bornozun ipiyle atlamaya calistim zor oldu ama 2 dk terletti beni..
Tamam kizlar isi cozdum...haftaya bugun 61.2 leri gorucem
Sutlu kahyi gece içmesen mi acaba hic içmeden duramam diyosan turk kahvesi iç ve sade ic yaninda bu saatte birsey yemiyelimSutlu kahve ve 1 kuru kayisi 1 ceviz.
Kahve icmeyince bir seyler atistirma moduna giriyorum, ozellikle gece icmezsem kesin bir seyler yeme istegim oluyor o yuzden icmeyip diyeti bozmayi riske alamam canim. Sade icmeyi denemistim ama cok agir geldi. Tatlandirici ekleyip de denedim ama o da midemi bulandirdi. Turk kahvesi desen hic sevmiyorum midem bulaniyor :)) ama kuru kayisi ve ceviz yemeyebilirdim o konuda katiliyorumSutlu kahyi gece içmesen mi acaba hic içmeden duramam diyosan turk kahvesi iç ve sade ic yaninda bu saatte birsey yemiyelim
Kahve icmeyince bir seyler atistirma moduna giriyorum, ozellikle gece icmezsem kesin bir seyler yeme istegim oluyor o yuzden icmeyip diyeti bozmayi riske alamam canim. Sade icmeyi denemistim ama cok agir geldi. Tatlandirici ekleyip de denedim ama o da midemi bulandirdi. Turk kahvesi desen hic sevmiyorum midem bulaniyor :)) ama kuru kayisi ve ceviz yemeyebilirdim o konuda katiliyorum