çok iyi fikir canım öyle yap. iyi yapmışsın yarın tartılırsın. ben de merak ediyorum çok heyecanlıyım:)Ben de yumurta ve yogurt yiyeyim o zaman ogle ve aksam. Yarin da tavuk ve yogurt yerim. Kac gram artidayim bilmiyorum tartilmadim. Bugunu hafif gecirmeye calisip yarin tartilicam. Nasil sonuc alacaksin bakalim hurma diyetinden merak ettim :)
Ben yengecim. Burclardan hic anlamam ama anlayan birkac arkadasim burcumla hic alakam olmadigini soyler hep :)kızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
yengeç en iyi anlaştığım burç:) yükselenin farklıdır belki.Ben yengecim. Burclardan hic anlamam ama anlayan birkac arkadasim burcumla hic alakam olmadigini soyler hep :)
Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum benyengeç en iyi anlaştığım burç:) yükselenin farklıdır belki.
Allah yardımcın olsun canım sıkıntılı durumlar 2 günde uzun bir süre değil tatil gibi hareketli geçirirsen almazsınBen 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben
Sagol canim. Dikkat etmeye calisicam. Sehir disina ya da yurtdisina cikinca nedense pek diyet yapamiyorum ben. Illa kendi evimde olmam lazim :))Allah yardımcın olsun canım sıkıntılı durumlar 2 günde uzun bir süre değil tatil gibi hareketli geçirirsen almazsın
İnşallah sağlıkla fit bir vucutla inşallah
koç yükselen ikizler :)kızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
Aman canım dinlenmeden geçmeyecek bir hastalık önce sağlıksabah peynir zeytin salatalık öğlen 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt ciğer
dün akşam yemek yemedim şu an gribim yürüyüşe biraz ara vermek zorumda kaldım
Kraker olmasaymis menun çok güzelmiş canımşimdi eve geldim. öğle iki tabak zeytinyağlı taze fasulye. yolda 1 paket balık krakerakşam havaalanına gitmeden 1 yumurta 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum
ayen canım bi türlü bitmiyorAman canım dinlenmeden geçmeyecek bir hastalık önce sağlık
nasıl oluyor kuzumKızlar mutlaka kabak detoksunu öneriyorum çok doyurucu ve lezzetli oluyor kilomda takılma olursa yapicam bende