HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben de yumurta ve yogurt yiyeyim o zaman ogle ve aksam. Yarin da tavuk ve yogurt yerim. Kac gram artidayim bilmiyorum tartilmadim. Bugunu hafif gecirmeye calisip yarin tartilicam. Nasil sonuc alacaksin bakalim hurma diyetinden merak ettim :)
çok iyi fikir canım öyle yap. iyi yapmışsın yarın tartılırsın. ben de merak ediyorum çok heyecanlıyım:)

yengeç en iyi anlaştığım burç:) yükselenin farklıdır belki.
Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben

Onumuzdeki hafta gidecektim aslinda ama planda bir degisiklik oldu, bu aksam gidiyorum. Benim yumurta tavuk yogurt diyeti simdilik yalan oldu :)) ogle yemegi olarak iki tabak taze fasulye yicem simdi. Yanimda getirmistim ofise, bitireyim bari dedim. Aksam ne yerim bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım sıkıntılı durumlar 2 günde uzun bir süre değil tatil gibi hareketli geçirirsen almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…