yok canım ya yapmatalım bence. zaten herkes ara ara kendini kontrol ediyor.liliyaa acaba persembe gunleridemi kendimize tartilma gunu yapalim hani nasil gidiyoz die harekete geceriz ve dikat etmeye calisiriz sadece kontrol amacli nasil olur zaten pazrtesi kilo bildirim gunu o kesin arada hafta ucinde de dikkat edelim die bakriz
günaydın. sabah sabah :))Gunaydin kizlar. Kahvalti olarak 1 tabak zeytinyagli taze fasulye ve 1 tabak barbunya yedim, 1 kase de yogurt. Deli diyebilirsiniz
günaydın harika görürsün kesin :)Günaydın
Bu sabah 63,8 gördüm :)
Bu haftadaki tartıda en az 62,5 görmem lazım 61 i görsem hiç fena olmaz yani :)
hımm hem lezzetli hem hafif hem besleyiciÖğlen için 1 tane kabak ve 1 havuctan tarator yaptim içine dereotu ve 2 tane ceviz de koydum
Aynen canım çok doyurucu oluyorhımm hem lezzetli hem hafif hem besleyici
1 dilim tb ekmeğini yazmayı unutmuşumKahvaltı
Peynir
3 zeytin
2 gün kurusu
2 ceviz
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay
2 tatlı kaşığı ye sadeceAkşama sufle yapicam galiba bir kaç tatlı kaşığı yesem diyetimi sabote etmis olur muyum
Ben cok mutluyum bu sabak 62.4u girdum..Günaydın
Bu sabah 63,8 gördüm :)
Bu haftadaki tartıda en az 62,5 görmem lazım 61 i görsem hiç fena olmaz yani :)
Ben de yumurta ve yogurt yiyeyim o zaman ogle ve aksam. Yarin da tavuk ve yogurt yerim. Kac gram artidayim bilmiyorum tartilmadim. Bugunu hafif gecirmeye calisip yarin tartilicam. Nasil sonuc alacaksin bakalim hurma diyetinden merak ettim :)kakaovanilya kakuş napıyon. ben hurma aldım bugün başlıyorum hurma yoğurt diyetine. ölmez sağ kalırsam bakarız gidişata :)
Ne güzel canım boy kaçtı senin bu soruyu sormuş olabilirim ama hatırlamıyorum :)Ben cok mutluyum bu sabak 62.4u girdum..
Ve vucudum baya guzellesmeye basladi