HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Hos geldin canim. Yemek sonrasiysa ve uzerinde kot falan varsa kesin 1 kilo arti cikarsin bence.
Hoşbulduk canım çok sağol kot yoktu kuzum ama aykkabım biraz ağırdır e birde reglin verdiği ödem var evimi ozledim bi döneyim tam gaz diyete spora asılcam burda zorlanıyorum

canım hem akşam saatinde hem kıyafetlerle tartılmışsın fazla çıkmıştır kesin. yazarım tabi sana kolay gelsin evine sağ salim dön inşallah:)
Bencede canım en az 1 kilo fazla çıkmısımdır diye düsünüyorum gün icinde cay kahve çok ictim su içmeye çalısıyorum ve reglin yarattığı ödemde var daha 1 hafta burdayım canım nasipse dönüste daha duzenli istikrarlı bi sekilde devam edicem şimdilik fırsat buldukça yazdıklarınızı okumakla takip etmekle yetiniyorum

tabi canım dönüşün muhteşem olacak eminim :)

Boll boll protein almis oldun

Hoşbulduk canım çok sağol kot yoktu kuzum ama aykkabım biraz ağırdır e birde reglin verdiği ödem var evimi ozledim bi döneyim tam gaz diyete spora asılcam burda zorlanıyorum
Hosgeldin canm, duzen olmayinca kafa ve bedensel kilo verme işi zorlasiyor

1 havuc 1 salatalik yedim, sutlu kahve iciyorum simdi. Bugun acayip aclik var ya bende, yarin kac gr arti gorucem bakalimm
Eger aksam yemeginde doymadiysan o zaman yemekteyken doyurcak seyler yee yoksa aksamdan sonra boyle gece vakitlerinde aclik bastiriyor ve atiştirmak zorunda kaliyosun zaten

Akşam yemgim saat 8:de 1 kepceden biraz fazla etli kuru fasulye
4 kasik pilav
Çorba kasesi salata
Bir iki lokma suyuna bandim fasulyenin.
( bu arada pilavim cok guzel olmustu doyamadim valla tencerede bir kasik bile kalmadi herkes bitirdi valla

liliyaa acaba persembe gunleridemi kendimize tartilma gunu yapalim hani nasil gidiyoz die harekete geceriz ve dikat etmeye calisiriz sadece kontrol amacli nasil olur zaten pazrtesi kilo bildirim gunu o kesin arada hafta ucinde de dikkat edelim die bakriz

eline sağlık afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…