Arada geliyolar bana boyle :)) su saatten sonra bir sey yemeyip bu geceyi atlatsam cok iyi olacakDikkattt.. Kendini mi idullendiriyon ne yapiyon
2 kilo mu fazlan var? eğer öyleyse çok hoj:) sen gidişattan korkuyorsun galiba gel tabi olurŞubatta 22.takımdan mezun oldum ama saldım çok tekrar aynı olmak istemiyorum
Hoşbulduk canım çok sağolHos geldin canim. Yemek sonrasiysa ve uzerinde kot falan varsa kesin 1 kilo arti cikarsin bence.
Bencede canım en az 1 kilo fazla çıkmısımdır diye düsünüyorum gün icinde cay kahve çok ictim su içmeye çalısıyorum ve reglin yarattığı ödemde var daha 1 hafta burdayım canım nasipse dönüste daha duzenli istikrarlı bi sekilde devam edicem şimdilik fırsat buldukça yazdıklarınızı okumakla takip etmekle yetiniyorumcanım hem akşam saatinde hem kıyafetlerle tartılmışsın fazla çıkmıştır kesin. yazarım tabi sana kolay gelsin evine sağ salim dön inşallah:)
tabi canım dönüşün muhteşem olacak eminim :)Bencede canım en az 1 kilo fazla çıkmısımdır diye düsünüyorum gün icinde cay kahve çok ictim su içmeye çalısıyorum ve reglin yarattığı ödemde var daha 1 hafta burdayım canım nasipse dönüste daha duzenli istikrarlı bi sekilde devam edicem şimdilik fırsat buldukça yazdıklarınızı okumakla takip etmekle yetiniyorum
Evet gidişat iyi değil hayır iki kilo daha aldım en az ve ramazanda da kilo alırım hep onun öncesi önlem alayım dedim2 kilo mu fazlan var? eğer öyleyse çok hoj:) sen gidişattan korkuyorsun galiba gel tabi olur
Boll boll protein almis oldun@Water Air mutlu yillar canim. Dogum gunu icin gayet hafif bir menu olmus tebrikler :))
liliyaa benim de yalan oldu yogurt :)) disarda yedim az once.
Biftekli salata, zeytinyagi biraz abarttim cok koydum :) biftegin uzerinde cheddar peynir eritmisler. Tam doymadim, 3 tane de izgara kofte yedim. Bugunku nutella faciasindan sonra yarin yine sıkı bir sekilde diyete devam.
her pazartesi tartı günümüz. yiyeceğin şeyleri kendin belirliyorsun. yediklerini yazıp yazmamak serbest ama yazsan daha iyi tabi senin için.Bi kuralınız felan varmi acaba
yarın tartılmasan mı acaba moralin bozulmasın. noldu sana böyle bugün ya1 havuc 1 salatalik yedim, sutlu kahve iciyorum simdi. Bugun acayip aclik var ya bende, yarin kac gr arti gorucem bakalimm
Hosgeldin canm, duzen olmayinca kafa ve bedensel kilo verme işi zorlasiyorHoşbulduk canım çok sağolkot yoktu kuzum ama aykkabım biraz ağırdır e birde reglin verdiği ödem var evimi ozledim bi döneyim tam gaz diyete spora asılcam burda zorlanıyorum
Eger aksam yemeginde doymadiysan o zaman yemekteyken doyurcak seyler yee yoksa aksamdan sonra boyle gece vakitlerinde aclik bastiriyor ve atiştirmak zorunda kaliyosun zaten1 havuc 1 salatalik yedim, sutlu kahve iciyorum simdi. Bugun acayip aclik var ya bende, yarin kac gr arti gorucem bakalimm
Sende hosgeldin canmEvet gidişat iyi değil hayır iki kilo daha aldım en az ve ramazanda da kilo alırım hep onun öncesi önlem alayım dedim
Bende liliyaa katiliyom yarin tartilmayarın tartılmasan mı acaba moralin bozulmasın. noldu sana böyle bugün ya
eline sağlık afiyet olsun:)Akşam yemgim saat 8:de 1 kepceden biraz fazla etli kuru fasulye
4 kasik pilav
Çorba kasesi salata
Bir iki lokma suyuna bandim fasulyenin.
( bu arada pilavim cok guzel olmustu doyamadim valla tencerede bir kasik bile kalmadi herkes bitirdi valla