HEDEF: ** haftada 1 kilo **

hayır çalışmıyorum. aman yok siz yapmayın kötü örnek olmak istemem.
Bak oo olmadi şkmdi konu sahibi yaparda uyeler dahil olmaz mi...
Ben asla yapamam zaten, hurmayi hic sevmem :confused:birden birkac kilo verirsin bence bunu yaparsan ama uzun sureli yapma, yetersiz beslenmeden saclarin dokulmeye baslar, tirnaklarin falan kirilir
Benim kansizligim ve vitaminsizligim var surekli kan ikaclari ve demir eksikligi faln kullanirim ama suan kulanmiyom cunki kilo akdiriyor ve iştah açiyir ama duştugunde normal beskenmeme ragmrn tirnaklarim kilolo

Bak oo olmadi şkmdi konu sahibi yaparda uyeler dahil olmaz mi...

Benim kansizligim ve vitaminsizligim var surekli kan ikaclari ve demir eksikligi faln kullanirim ama suan kulanmiyom cunki kilo akdiriyor ve iştah açiyir ama duştugunde normal beskenmeme ragmrn tirnaklarim kilolo
canım ihmal etme istersen çok önemli ilaçların.
siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :))

Evde abur cubur yiyen olunca diyet zorlasiyor ya. Ben de abur cubur aliyorum gerci, niye aliyosam, kendime iskence resmen :))
Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..:KK11::kızgın:

X