- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Hatırladım şimdi :)Taze fasulye yogurt yedim canim. Sen ne yedin
Bende kuru fasulye
Çoban salata
Yoğurt
Biber turşusu yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırladım şimdi :)Taze fasulye yogurt yedim canim. Sen ne yedin
Hurma kulağa hoş geliyor :)sadece yoğurt ve hurma. 3 öğünde yedişer adet hurma ve 1 kase yoğurt.
Ben asla yapamam zaten, hurmayi hic sevmem birden birkac kilo verirsin bence bunu yaparsan ama uzun sureli yapma, yetersiz beslenmeden saclarin dokulmeye baslar, tirnaklarin falan kirilirhayır çalışmıyorum. aman yok siz yapmayın kötü örnek olmak istemem.
ben de bayılırım çikolata niyetine yerim:) hatta çikolatadan daha güzelHurma kulağa hoş geliyor :)
Ben çok severim
yok canım haftada 2 kez belki.Ben asla yapamam zaten, hurmayi hic sevmem birden birkac kilo verirsin bence bunu yaparsan ama uzun sureli yapma, yetersiz beslenmeden saclarin dokulmeye baslar, tirnaklarin falan kirilir
Evde abur cubur yiyen olunca diyet zorlasiyor ya. Ben de abur cubur aliyorum gerci, niye aliyosam, kendime iskence resmen :))Eve yine bir sürü abur cubur alındı ama yemedim
tebrik ederim canımcımEve yine bir sürü abur cubur alındı ama yemedim
Detoks etkisi olur o sekilde, bence 2-3 gunde 1.5 kilo falan gideryok canım haftada 2 kez belki.
yemiceksen niye alıyorsun yav:) ben de nutellayla bakışıyorum ama aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.Evde abur cubur yiyen olunca diyet zorlasiyor ya. Ben de abur cubur aliyorum gerci, niye aliyosam, kendime iskence resmen :))
iviit çok heyecanlı. ben yarın tartılmicam süprüz :)Hadi bakalım tartıya 1 gün kaldı
ay ben yarın hurma alayım.Detoks etkisi olur o sekilde, bence 2-3 gunde 1.5 kilo falan gider
Gelen giden oluyor bazen diye aliyorum :) bi de aliskanlik olmusyemiceksen niye alıyorsun yav:) ben de nutellayla bakışıyorum ama aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.
Offf dayna bilcekmiain ve gun icinde bunlar ve extra icecek ve spor yok galibasadece yoğurt ve hurma. 3 öğünde yedişer adet hurma ve 1 kase yoğurt.
Bak oo olmadi şkmdi konu sahibi yaparda uyeler dahil olmaz mi...hayır çalışmıyorum. aman yok siz yapmayın kötü örnek olmak istemem.
Benim kansizligim ve vitaminsizligim var surekli kan ikaclari ve demir eksikligi faln kullanirim ama suan kulanmiyom cunki kilo akdiriyor ve iştah açiyir ama duştugunde normal beskenmeme ragmrn tirnaklarim kiloloBen asla yapamam zaten, hurmayi hic sevmem birden birkac kilo verirsin bence bunu yaparsan ama uzun sureli yapma, yetersiz beslenmeden saclarin dokulmeye baslar, tirnaklarin falan kirilir
bol su:) güya yürüyüş yapın diyor ama can mı dayanır.Offf dayna bilcekmiain ve gun icinde bunlar ve extra icecek ve spor yok galiba
canım ihmal etme istersen çok önemli ilaçların.Bak oo olmadi şkmdi konu sahibi yaparda uyeler dahil olmaz mi...
Benim kansizligim ve vitaminsizligim var surekli kan ikaclari ve demir eksikligi faln kullanirim ama suan kulanmiyom cunki kilo akdiriyor ve iştah açiyir ama duştugunde normal beskenmeme ragmrn tirnaklarim kilolo
canım ihmal etme istersen çok önemli ilaçların.
siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :))
Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..Evde abur cubur yiyen olunca diyet zorlasiyor ya. Ben de abur cubur aliyorum gerci, niye aliyosam, kendime iskence resmen :))