- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
FOTOGRAF ATMAYA CALITTIM AMA OLMUYOR YAAiçeriğini rica etsem okur musun hatta fotosunu atar mısın
O markadan markaya degisiyor canim. Mesela dr oetkerin meyveli muslisinde glikoz surubu yok, babaannem onu yiyor o yuzden[/QUOT
Ben kalori hesabi yaptigim icin icerige pek bakmiyorum acikcasi ama sekerden tamamen uzak durmak istiyorsan ambalajli gidalari tuketmemen gerek cunku glikoz surubu bircok seyde oluyorMalesef bunda gulukoz surubu ve renlendirici var dio
Tatli krizi degilde boyle kuru meyve gorunce arada atistirmak ve sekerli tatlilardan uzak durmak icin almistim ama aceleye geldi markette detayli okuyamadim kasada annem bekliyr die eve gelince okudum ve tadina baktim ama duşundugum gibi cikmadi aksine tatliBu arada ben hic tatli krizine girmiyorum ya neden acaba
Zaten yemeyi dusunmuyom cunki bana tatli geliyorBen kalori hesabi yaptigim icin icerige pek bakmiyorum acikcasi ama sekerden tamamen uzak durmak istiyorsan ambalajli gidalari tuketmemen gerek cunku glikoz surubu bircok seyde oluyor
Buyuk marketlerde diyabet hastalarina ozel urunler olan reyonlar var, oralardan tatli niyetine yiyecek sekersiz seyler alabilirsin meselaTatli krizi degilde boyle kuru meyve gorunce arada atistirmak ve sekerli tatlilardan uzak durmak icin almistim ama aceleye geldi markette detayli okuyamadim kasada annem bekliyr die eve gelince okudum ve tadina baktim ama duşundugum gibi cikmadi aksine tatli
Akşam ne yedin canım kaçırdım mi2 tane salatalik yedim. Sutlu kahve iciyorum
Taze fasulye yogurt yedim canim. Sen ne yedinAkşam ne yedin canım kaçırdım mi
Sok diyet mi canim? Motive olacaksan uygula istersen kisa sureli. Nasil bir diyetkızlar bi diyet uygulamayı düşünüyorum. bana kızar mısınız ki:)
sadece yoğurt ve hurma. 3 öğünde yedişer adet hurma ve 1 kase yoğurt.Sok diyet mi canim? Motive olacaksan uygula istersen kisa sureli. Nasil bir diyet
Zormus ama bi dene istiyorsan. Calismiyordun di mi sen, calisan icin zor olur cunkusadece yoğurt ve hurma. 3 öğünde yedişer adet hurma ve 1 kase yoğurt.
hayır çalışmıyorum. aman yok siz yapmayın kötü örnek olmak istemem.Zormus ama bi dene istiyorsan. Calismiyordun di mi sen, calisan icin zor olur cunku