- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Benim yaptiğim bir spor egzersizi programinda hergun bir ipucu veriyir orda cok fazla sut ve sut urunleri kilo aldiriyor ve gobek yapiyormuş die yaziyorduhiç de çok değil sen kahveyi kıs:) salata et süt ürünleri hepsi çok sağlıklı tercihler
Offg cigerde guzel olur valla4 sarma 1 elma ..aksam ciger kavurma yapacak kayin valudem bakalim ne yapcam
Benimde canım yeşil fasulye çekti :)1.5 litre suyum bitti. 1 kase taze fasulye 1 kase yogurt yicem simdi.
olabilir canım doğrudurBenim yaptiğim bir spor egzersizi programinda hergun bir ipucu veriyir orda cok fazla sut ve sut urunleri kilo aldiriyor ve gobek yapiyormuş die yaziyordu
kızlar herkes bi tabak göndersin bakayım canımız çekti burdaCigeride çok severim
berbat sakın yeme sırf şeker onun yerine gün kurusu kayısıKizlar bisey sorcaktim
Meyveli citir müsli şu
Kellys fitness club olan paketleri hiliyonuzmu sut veya yogurtla tuketmek icin tuketimi ne kadar dogru ogelnleri veya tatli krizi tutunca yemek icin nasil
Kellys diye bi marka gormedim hic ama bende nestlenin meyveli muslisi var, tatli krizini bastiriyor ve kalorisi de az, hem de saglikli. Tereddut etmeden yiyebilirsinKizlar bisey sorcaktim
Meyveli citir müsli şu
Kellys fitness club olan paketleri hiliyonuzmu sut veya yogurtla tuketmek icin tuketimi ne kadar dogru ogelnleri veya tatli krizi tutunca yemek icin nasil
canım onlar sağlık düşmanı glikoz var içinde yada fruktoz içeriğini okuyunKellys diye bi marka gormedim hic ama bende nestlenin meyveli muslisi var, tatli krizini bastiriyor ve kalorisi de az, hem de saglikli. Tereddut etmeden yiyebilirsin
Malesef aldim tadini merak ettim ama dedigin gibi biraz fazla sekerli yada banami oyle geliyir anlamdimberbat sakın yeme sırf şeker onun yerine gün kurusu kayısı
içeriğini rica etsem okur musun hatta fotosunu atar mısınMalesef aldim tadini merak ettim ama dedigin gibi biraz fazla sekerli yada banami oyle geliyir anlamdim
O markadan markaya degisiyor canim. Mesela dr oetkerin meyveli muslisinde glikoz surubu yok, babaannem onu yiyor o yuzdencanım onlar sağlık düşmanı glikoz var içinde yada fruktoz içeriğini okuyun
Evet bissuru kuru meyve var ama cok tatli yaa napcam kafam karistiKellys diye bi marka gormedim hic ama bende nestlenin meyveli muslisi var, tatli krizini bastiriyor ve kalorisi de az, hem de saglikli. Tereddut etmeden yiyebilirsin
içeriğini rica etsem okur musun hatta fotosunu atar mısın