HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Canim cok sut ve sut urunleride kilo aldiriyor cunki yagli olduklari icin bence biraz ona dikkat et daha cabuk verirsin cunki normalde cok az yemek yiyorsun
canım tersine süt kilo verdirirmiş bi yerde okumuştum. ayrıca hayvansal yağdan bişey olmaz. bir de saf zeytinyağından. önemli olan karbonhidrat tüketirken dikkatli olmak. çünkü vücut önce şeker, sonra yağ, en son protein yakıyor.

ama sen çok erken yedin akşam. ben saat 18.30 gibi yerim. dün 2 tabak kapuska yedim ve hiç acıkmadım. bugün de kapuska var.
Evet biraz gec yesem ben de acikmam o kadar ama o saate kadar tutamadim kendimi :KK43: bi de kilo verme acisindan bi fark olmadi bende, ayni hizda verdim o yuzden cok da zorlamiyim dedim. Sen de bi dene bakalim, belki sende etkisi farkli olur daha hizli verirsin

Bu hafta peyniri sadece sabah yicem, aksamlari salata ve ete donucem yine. Sutsuz kahve icemedigim icin sutten vazgecmem imkansiz ama :)) gunde 4 cay bardagi kadar sut tuketiyorum :confused: cok mu fazla :cry:
O zaman şoyle duşun canm bak ayda tam 60 su bardaği ediyor sence,yani biraz fazla kaciyor hani gunde bir su bardagi olsa neyse de iki olunca

X