günaydın canım allah kabul etsin. midrnin küçülmesi güzel haber:) evet burası moral motivasyon açısından çok iyi geliyor iyi ki bir araya gelmişiz:)Gunaydin 2 gunluk oruc tutmadin ardindan gün e guzel basladim.1dikim ekmek 1 kase mercimek corba iki bandirmalik recel yedim..
Kuzlar midemi baya kucultmusum.
Gun boyu acliktan sonra aksam 1 kase corbami 1 kase sulu yemegimi zor yedim...midem sisti...tabii bir saat sonra yarim pastayı yemeseydim iyiydi...eskiden hepsini yerdim..igi gelisme....
Masallah bu topige bence cok guzel ilerliyoruz. Kacamak yaptigimizda bile destek oluyoruz..supersiniz kizlar....hedefimize ulasicaz....gerçekten bu sayfanin bana katkilari.. Büyük bazen aman ne olacak yiyeyim diyorum..sonra burasi geliyor aklima sanki sizlere ihanet ediyormusum gibi...
haziran sonuna kadar 10 haftamız var. bu da 10 kilo demek.Sutlu kahvemi yaptim simdi. Nisanin son tarti gunune 20 gunumuz kaldi. 2-2.5 kilo verebilsek cok guzel olur
Pazartesi bekliyorum canım bu regli hep sabota ediyor diyetimizine zaman regl oluyorsun? regl başladıktan sonra 1.5 kilo birden vereceksin bence
Geçicidir canım sen devam etbişey yemedim de, dün çok güzeldi ona rağmen tartı kötü
Benim hedef haziran sonuna kadar ama baksana haftada bir kilo veremiyoruzhaziran sonuna kadar 10 haftamız var. bu da 10 kilo demek.
Regliye rağmen gormek için ugrasicam
yoo veriyoruz sadece 1 kilo gerideyiz açığı kapatırız merak etmeBenim hedef haziran sonuna kadar ama baksana haftada bir kilo veremiyoruz
Ben oğlumda blw yaptım canım belki biliyorsundur şuan çoğu şeyi yiyorSuveybe13 ya kızıma ek gıdaya geçtim de çok zorlanıyorum ya. havuç pişiriyorum şimdi
biliyorum . ben karışık gidecem bakalım. maşallah oğluşuna:)Ben oğlumda blw yaptım canım belki biliyorsundur şuan çoğu şeyi yiyor
Xok digru soyluyon canm bende de bazen oyle oluyor aklima siz gelince he.en elimi cekiyim herseydenGunaydin 2 gunluk oruc tutmadin ardindan gün e guzel basladim.1dikim ekmek 1 kase mercimek corba iki bandirmalik recel yedim..
Kuzlar midemi baya kucultmusum.
Gun boyu acliktan sonra aksam 1 kase corbami 1 kase sulu yemegimi zor yedim...midem sisti...tabii bir saat sonra yarim pastayı yemeseydim iyiydi...eskiden hepsini yerdim..igi gelisme....
Masallah bu topige bence cok guzel ilerliyoruz. Kacamak yaptigimizda bile destek oluyoruz..supersiniz kizlar....hedefimize ulasicaz....gerçekten bu sayfanin bana katkilari.. Büyük bazen aman ne olacak yiyeyim diyorum..sonra burasi geliyor aklima sanki sizlere ihanet ediyormusum gibi...
Canim cok sut ve sut urunleride kilo aldiriyor cunki yagli olduklari icin bence biraz ona dikkat et daha cabuk verirsin cunki normalde cok az yemek yiyorsunDun gece o kadar acliktan kivrandim ama tarti sabit :)) kahvalti 1 dilim kizarmis cavdarli ekmek, dil peyniri, ezine peyniri, domates, ceyrek avokado, 1 bardak sut.
Evet ama ramazanda aksine ben kilo alirim o yuzden benim ramazan gelmeden ne verdiysem kaarhaziran sonuna kadar 10 haftamız var. bu da 10 kilo demek.
Canim acaba bu hafta biraz peynori ve sutu kissan bakalim nasil olcak bir dene istersenHer hafta 1 kilo gitmiyor ama yaben 69.8 ile basladim, 19 nisanda 61.8 olmam gerekiyordu her hafta 1 verebilmis olsaydim ama 2.5 kg gerideyim. Ayda 3 kilo olarak dusunucem artik o yuzden, haftada 750 grama denk geliyo
Bu hafta peyniri sadece sabah yicem, aksamlari salata ve ete donucem yine. Sutsuz kahve icemedigim icin sutten vazgecmem imkansiz ama :)) gunde 4 cay bardagi kadar sut tuketiyorumCanim acaba bu hafta biraz peynori ve sutu kissan bakalim nasil olcak bir dene istersen