HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugun yine erken yedim aksam yemegini 5 gibi falan ve su an cok aciktim. Artik 7 ya da 7 bucuk gibi yemem lazim, hatta belki 8 cunku cok gec yatiyorum ben
Bende gec yatarim aksam yemegimiz genelde 8, 8.5 gibi olur çunku babm işten gelene kadar ve yatsi namazini kildiktan sonra yeriz hep beraber o yuzden ben bu satte yiyorum
Sen çok erken yedigin icin surekli atiştirmark zorunda kaliyosun dedigin gibi bencede bir iki saat ileriye al ki tok kalasin

Bugun baska kahve icmicektim ama inanilmaz aciktim sutlu kahve yaptim o yuzden. Midem kaziniyor resmen. Bir an once bitse bu gece ama 2den once uyuyamiyorum ben:KK42::confused:
Malesef bende açim ve bu gece canim hep tatli cekti paketli cikolatali seyler cekti bende baya savastim ve yemedim ama 3 kare bitter cikolata ve 6,7 bardk sekersiz cay ictim 1 tanede eksi kivi yedim

Aclikla en buyuk savaslarimdan biri bu gece :dua: bi de aksi gibi sebepsiz bir siskinligim var, bu kadar acliga ragmen yarin arti cikicam sanki :KK53:
Migden çok aç oldugu icin surekli kahvede ictiginden en sonda sutlu içmişsin bazen süt şişkinlik yapar sende de oyle olmuş olabilir canim yaa

Gunaydin 2 gunluk oruc tutmadin ardindan gün e guzel basladim.1dikim ekmek 1 kase mercimek corba iki bandirmalik recel yedim..
Kuzlar midemi baya kucultmusum.
Gun boyu acliktan sonra aksam 1 kase corbami 1 kase sulu yemegimi zor yedim...midem sisti...tabii bir saat sonra yarim pastayı yemeseydim iyiydi...eskiden hepsini yerdim..igi gelisme....
Masallah bu topige bence cok guzel ilerliyoruz. Kacamak yaptigimizda bile destek oluyoruz..supersiniz kizlar....hedefimize ulasicaz....gerçekten bu sayfanin bana katkilari.. Büyük bazen aman ne olacak yiyeyim diyorum..sonra burasi geliyor aklima sanki sizlere ihanet ediyormusum gibi...

Gunaydin 2 gunluk oruc tutmadin ardindan gün e guzel basladim.1dikim ekmek 1 kase mercimek corba iki bandirmalik recel yedim..
Kuzlar midemi baya kucultmusum.
Gun boyu acliktan sonra aksam 1 kase corbami 1 kase sulu yemegimi zor yedim...midem sisti...tabii bir saat sonra yarim pastayı yemeseydim iyiydi...eskiden hepsini yerdim..igi gelisme....
Masallah bu topige bence cok guzel ilerliyoruz. Kacamak yaptigimizda bile destek oluyoruz..supersiniz kizlar....hedefimize ulasicaz....gerçekten bu sayfanin bana katkilari.. Büyük bazen aman ne olacak yiyeyim diyorum..sonra burasi geliyor aklima sanki sizlere ihanet ediyormusum gibi...
Yarim pastaya hic uzulme orucluymussun normal. Evet hedefe ulasalim bir an once ya :) ama benim midem kuculmuyor nedense bir turlu :KK48:

X