HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugun de dunku gibi yumurta peynir yemeyi dusunuyorum aksam yemegi olarak. Tarti gunune kadar aksamlari boyle yicem sanirim
Bence canm boyle her aksam ayni seyi yiyip gozunde karartma ve diger gunlerde napcan arada yediklerini değistir veya biraz karbonhidrati az yemekler yemeye, caliş ki hemen sikilip birakmayasin diyeti

Baligi cok severim ama evde hic yapmiyorum canim cunku kopegim balik kokusu duyunca garip bir sekilde huzursuzlasiyor hapsiriyor havliyor falan, sebebini cozemedim tavuk yapabilirim ama, ne zamandir yapmadim. Yarin alayim bari markete gidince
Bencede bir al ve yap yoksa boyke nereye kadar yumurta yiyceksin hani ara koysan belki daha iyi olur..en azindan haslayabilirsin tencerede cok az yagda pisirebilirsin veya salTalara katabilirsin bunyenede iyi gelir

hiç acıkmadım ama krize girmemek için yedim maşallah bana hep böyle tok hissederim :)

Nazar degmesin :))

Bence canm boyle her aksam ayni seyi yiyip gozunde karartma ve diger gunlerde napcan arada yediklerini değistir veya biraz karbonhidrati az yemekler yemeye, caliş ki hemen sikilip birakmayasin diyeti

Yumurtadan sıkıldım zaten cunku hic sevmiyorum tok tutuyo diye yiyorum canim taze fasulye cekti yarin ya taze fasulye ya da tavuklu salata yerim artik

Ben de kahve içtim. Türk kahvesi değil . Tekli pakette bol köpüklü yazan birseydi. Bayağı şekerliydi

Bugun yine erken yedim aksam yemegini 5 gibi falan ve su an cok aciktim. Artik 7 ya da 7 bucuk gibi yemem lazim, hatta belki 8 cunku cok gec yatiyorum ben
Bence canım öğlen yemeğini kahve ve kayisiyla geçiştirme çorba ya da yoğurtlu salata yapıp yiyebilirsin bunlar seni hemen aciktirmaz sonra akşamı da dediğin gibi 7 de yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…