- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Bence canm boyle her aksam ayni seyi yiyip gozunde karartma ve diger gunlerde napcan arada yediklerini değistir veya biraz karbonhidrati az yemekler yemeye, caliş ki hemen sikilip birakmayasin diyetiBugun de dunku gibi yumurta peynir yemeyi dusunuyorum aksam yemegi olarak. Tarti gunune kadar aksamlari boyle yicem sanirim
Bencede bir al ve yap yoksa boyke nereye kadar yumurta yiyceksin hani ara koysan belki daha iyi olur..en azindan haslayabilirsin tencerede cok az yagda pisirebilirsin veya salTalara katabilirsin bunyenede iyi gelirBaligi cok severim ama evde hic yapmiyorum canim cunku kopegim balik kokusu duyunca garip bir sekilde huzursuzlasiyor hapsiriyor havliyor falan, sebebini cozemedimtavuk yapabilirim ama, ne zamandir yapmadim. Yarin alayim bari markete gidince
Olsun cok fazla bisey yemedin bu gun en azindan onun yerine gecti biraz harek spor yap bari kalmasin vucuttaAz once yanlislikla 1 bardak kola ictimsekersiz aldim saniyordum ama sekerliymis meger, sonradan fark ettim doktum butun siseyi
baya alışmışsın sen az yemeye miden küçülmüş süper:)hiç acıkmadım ama krize girmemek için yedim maşallah bana hep böyle tok hissederim :)
sorun yok anlaşıldı :)Kizlar sanirim oructan dolayi yazdigim butun msjlari eksik yada yanlis yazmisim hepsine bakinca fark ettim
Niye böyle oldu anlamadım normalde hep acikirdim kendimi tutardim yumurta ağıza geldi ondan galiba :)baya alışmışsın sen az yemeye miden küçülmüş süper:)
belki de :))Niye böyle oldu anlamadım normalde hep acikirdim kendimi tutardim yumurta ağıza geldi ondan galiba :)
hiç acıkmadım ama krize girmemek için yedim maşallah bana hep böyle tok hissederim :)
Bence canm boyle her aksam ayni seyi yiyip gozunde karartma ve diger gunlerde napcan arada yediklerini değistir veya biraz karbonhidrati az yemekler yemeye, caliş ki hemen sikilip birakmayasin diyeti
Bence canım öğlen yemeğini kahve ve kayisiyla geçiştirme çorba ya da yoğurtlu salata yapıp yiyebilirsin bunlar seni hemen aciktirmaz sonra akşamı da dediğin gibi 7 de yaparsinBugun yine erken yedim aksam yemegini 5 gibi falan ve su an cok aciktim. Artik 7 ya da 7 bucuk gibi yemem lazim, hatta belki 8 cunku cok gec yatiyorum ben
Şu iç aciktikcaAclikla en buyuk savaslarimdan biri bu gecebi de aksi gibi sebepsiz bir siskinligim var, bu kadar acliga ragmen yarin arti cikicam sanki