- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Rendeyip çok az zeytinyağı ile soteledimNasil yaptin kabagi canm
Yogurt ve 2 tane ceviz
Dereotu yoktu evde oda olsa daha da güzel olabilir
Bir kase bile yoktu ama ben çok doydum ve beğenerek yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rendeyip çok az zeytinyağı ile soteledimNasil yaptin kabagi canm
Havuç tarator gibi gerci havuc ve kabağida boyle yapiyosun birlikte cok guzel oluyor ben normal gunde yesem havuc taratoru ara ve ana oğün gibi yerim o kadar cok seviyorum ama havuc tatli bir sebze oldugu icin yapmiyomRendeyip çok az zeytinyağı ile soteledim
Yogurt ve 2 tane ceviz
Kizlar ..
Geçen hafta 72.800
Bu sabah 70. 800
Rendeyip çok az zeytinyağı ile soteledim
Yogurt ve 2 tane ceviz
Izgara tavuk göğsü yapıp salatayla yiyebilirsin canım oda protein ya da balıkBugun de dunku gibi yumurta peynir yemeyi dusunuyorum aksam yemegi olarak. Tarti gunune kadar aksamlari boyle yicem sanirim
Baligi cok severim ama evde hic yapmiyorum canim cunku kopegim balik kokusu duyunca garip bir sekilde huzursuzlasiyor hapsiriyor havliyor falan, sebebini cozemedim tavuk yapabilirim ama, ne zamandir yapmadim. Yarin alayim bari markete gidinceIzgara tavuk göğsü yapıp salatayla yiyebilirsin canım oda protein ya da balık
da olabilir balık sonrası hep güzel bir eksi görüyorum bende pazar günü ya balık ya ızgara tavuk düşünüyorum
Bence ye canim. Ben birkac hafta oncesine kadar aksamlari ton balikli biftekli ya da tavuklu salata yiyordum ama 2 yumurta yiyip uzerine sutlu kahve icince daha tok hissediyorum o yuzden bu ara yumurtaya sardim :)) normalde hic de sevmem ama yavas yavas alisiyorum artikBende ne yiyecegimi bilmiyorum evde pek birşey de kalmadı hafta sonu alışveriş yaparım kakaovanilya senin gibi yumurta mı yesem sabahta yemedim
vay canına harika:)Kizlar ..
Geçen hafta 72.800
Bu sabah 70. 800
Kız içerken anlamadın mı Allah seni :)Az once yanlislikla 1 bardak kola ictim sekersiz aldim saniyordum ama sekerliymis meger, sonradan fark ettim doktum butun siseyi
2 tane haşlanmış yumurtaBence ye canim. Ben birkac hafta oncesine kadar aksamlari ton balikli biftekli ya da tavuklu salata yiyordum ama 2 yumurta yiyip uzerine sutlu kahve icince daha tok hissediyorum o yuzden bu ara yumurtaya sardim :)) normalde hic de sevmem ama yavas yavas alisiyorum artik
vay canına harika:)