- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Regl yaklaştıkça artı görmeye basladimsen 100er gram verdim diyordun? şişkinliktir o regl olunca düşecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl yaklaştıkça artı görmeye basladimsen 100er gram verdim diyordun? şişkinliktir o regl olunca düşecek.
çok iyi ya pztesiye bence de 63ü görürsün:)64.3 ciktim. 2 gunde 500 gram gitmis sali gunu 200 gram artiyla 65 cikmistim cunku :)
Pazartesi 63 ü görürsün böyle gidersen
Ben veriyordum ama regli yaklaşınca almaya basladim
peynirden nolacak sanki afiyet olsun:)Kahvalti 1 buyuk dilim ezine peyniri (4-5 kibrit kutusu kadar vardir :)) 3 cherry domates, 1 salatalik, 1 bardak sut. Simdi de sutlu kahve icicem. Guzel bir arti gorunce peyniri abartttim yine :)
Cok vermissin sen de, boyle gidersen pazartesiye 66lari gorebilirsinbende pazartesi 68.5tim şimdi 67.4
haftasonu kaçamaklı geçince tartıya fazla yansıyor
inşallahCok vermissin sen de, boyle gidersen pazartesiye 66lari gorebilirsin
Insalkah yaparsin canm iyi geliyor en azindan hareket yapiyosunsüpersin bende leslie yapıyordum 1,5 haftadır yapamıyorum inş bu akşam başlıcam
Peynirden ne olcak demeyin peynir de cok yag var ve kilo aldiriyorpeynirden nolacak sanki afiyet olsun:)
Nasil yaptin kabagi canmKızlar ben bu yoğurtlu kabagi çok sevdim cevizle birlikte çok lezzetli ve doyurucu kabak detoksu yapabilirim