- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Daha çok daha çok zayiflamaliyiz :)Bugun uzun zamandir gormedigim arkadaslarimla karsilastim adliyede, fotograf cektim, ince cikmadim dogal olarak :)) moralim bozuldu bir an once 10 kilo zayiflamak istiyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok daha çok zayiflamaliyiz :)Bugun uzun zamandir gormedigim arkadaslarimla karsilastim adliyede, fotograf cektim, ince cikmadim dogal olarak :)) moralim bozuldu bir an once 10 kilo zayiflamak istiyorummm
Yarin bi tartilalim o zaman. Regl olacaksan tarti biraz yaniltir belki ama olsun :)Kendimize yarın ara tartı günü yapabiliriz bence çok iyi olur ben pazartesi regli bekliyorum şimdiden bir şişkinlik hissi var ama olsun :)
Kahveyi cok ictigin icin suya ihtiyacin kalmiyir ve su içmek istemiyosun.(tabi yanliş anlamassan) bu yuzden su içemiyosun çunki artik vucut ve mide su icme ihtiyaci duymuyo hani sordun yaa 1 ltre kadar tek icebiliyom die ondan dedimSutlu kahve 2 kuru kayisi 2 ceviz
Moral bozmak yok zaten hoyle gidersen kesin zayiflarsinBugun uzun zamandir gormedigim arkadaslarimla karsilastim adliyede, fotograf cektim, ince cikmadim dogal olarak :)) moralim bozuldu bir an once 10 kilo zayiflamak istiyorummm
Canim bence sok diyeti kilon takildiginda yap. Kacamak yapmadigin halde 7-10 gun kilon sabit kalirsa yap mesela.nasıl yani sadece 1 gün yaparak 1 haftada bu kadar kilo mu veriyorsun? ya aslında ben sadece 1 gün şok diyet yapmak istiyorum.
Evet canim olabilir cunku buyuk kupada iciyorum ben ve sadece 1 kucuk cay bardagi sut ekliyorum geri kalani suKahveyi cok ictigin icin suya ihtiyacin kalmiyir ve su içmek istemiyosun.(tabi yanliş anlamassan) bu yuzden su içemiyosun çunki artik vucut ve mide su icme ihtiyaci duymuyo hani sordun yaa 1 ltre kadar tek icebiliyom die ondan dedim
olabilir doğru diyosunCanim bence sok diyeti kilon takildiginda yap. Kacamak yapmadigin halde 7-10 gun kilon sabit kalirsa yap mesela.
Ne yalan soyliyim ben tartilmak istiyorum yarin sabah insallah guzel çikar sinuçYarin bi tartilsak mi ne durumdayiz diye. Kac gundur tartilamadim, hep kahvaltidan sonra geldi aklima, tok karnina tartilmak istemedim. 63.9u gormeyi cok istiyorum pzt.
Olsun ben aynen devam edicem diger hafta görürüm faydasını bu hafta 63 ü göreyim yeterYarin bi tartilalim o zaman. Regl olacaksan tarti biraz yaniltir belki ama olsun :)
Valla bende soyleyen diyetisyenin yalancisiyim oyle dedi haftada tek bir gun bu uygulamayi yapiyosun bir ayda 4 hafta var yani 4 kere yapma hakkkn oluyornasıl yani sadece 1 gün yaparak 1 haftada bu kadar kilo mu veriyorsun? ya aslında ben sadece 1 gün şok diyet yapmak istiyorum.
Ne yalan soyliyim ben tartilmak istiyorum yarin sabah insallah guzel çikar sinuç
Olsun ben aynen devam edicem diger hafta görürüm faydasını bu hafta 63 ü göreyim yeter
Haftada 1 gunse iyi. Ben 1 hafta boyunca yapiliyor sandim, gunde 3 yumurta cok az cunkuValla bende soyleyen diyetisyenin yalancisiyim oyle dedi haftada tek bir gun bu uygulamayi yapiyosun bir ayda 4 hafta var yani 4 kere yapma hakkkn oluyor
Yok canm sadec bir gun ,3 yumurta yaptigin detoks suyu ve dayanamassan bir meyve yeme hakkin varmiş ama tatli olmayan meyvelerden kayisi nektar falanHaftada 1 gunse iyi. Ben 1 hafta boyunca yapiliyor sandim, gunde 3 yumurta cok az cunku
Canim senin kilona baktim da simdi gecen hafta ne cok vermissin masallah kiskandim :))Önce yemeyeyiim dedim ama Çocuklardan arta kalan karnıyarık yedim. Çayla yarım halley.
Artik diycek bisey yokk ama offfff offffÖnce yemeyeyiim dedim ama Çocuklardan arta kalan karnıyarık yedim. Çayla yarım halley.