evet hayatımda 2 kere 52 kiloyu gördüm. ama diyet yapmamıştım farkında olmadan verdim. birinde üniv. okurken sabahları bi tane topkek yemiştim ve bütün gün onunla durmuştum bi ara. üstüne bide koşturmaca halindeydim. (nasıl bayılmamışsam)Her hafta 1 kilo verebiliriz umarim. Ben gecen sene diyet yaparken her hafta 1 kilo verememistimsen daha once kilo verdin mi hic?
Banada poğaça çok yemek istedim ama yemedimbugün börek teklif edildi yemedim:) dün kahvenin yanında çikolata vardı yemedim. afarım bana:)
afarım:)Banada poğaça çok yemek istedim ama yemedim
dün naptın yedin mi bişeyler yoksa aç mı yattınÇok açım kızlarkahve iciyorum ama bastirmadi acligi.
ne kadar çok vermiş. Denemeye değerFarkli bir gunlukte ogle ve aksam corba icen birini gordum, 2 haftada 4 kilo vermis. Sonraki haftalarda bu hizla verecegini sanmam ama baslangic icin iyi bir motivasyon. Pzt gunu ben de denicem 1 hafta.
günaydın canım afiyet olsunGünaydın
Sabah menümü yazayım hemen
yine bir dilim çok tahıllı ekmekten peynirli tost yaptım,1 haşlanmış yumurta,2 ceviz ,3 tane zeytin,2 tane çeri domates,çeyrek muz ve bitki çayı
dün naptın yedin mi bişeyler yoksa aç mı yattın
süpersin:) aynen regldendir o takılma sakın. o zaman pazartesi günkü kilon da gerçekçi olmaz? napalım bekleyelim mi bitmesini. gerçi 200 gram kadar oynuyor demiştin. yazalım biz pztesiAc yattim mutluyum :)) ama 100 gram fazla ciktim tartida, sanirim regl olacagim icin fazla ciktim
İyi yapmışsın iradeli davranmasaydın mutsuz olacaktınAc yattim mutluyum :)) ama 100 gram fazla ciktim tartida, sanirim regl olacagim icin fazla ciktim
süpersin:) aynen regldendir o takılma sakın. o zaman pazartesi günkü kilon da gerçekçi olmaz? napalım bekleyelim mi bitmesini. gerçi 200 gram kadar oynuyor demiştin. yazalım biz pztesi
İyi yapmışsın iradeli davranmasaydın mutsuz olacaktın
Ben çok yiyince nedense hep mutsuz hissediyorum kendimi yediklerime dikkat etmediğim zamanlarda bile
değil mi. yedikten sonra pişman olmaktansa biraz sabırdan sonra mutlu olmak daha güzel:)İyi yapmışsın iradeli davranmasaydın mutsuz olacaktın
Ben çok yiyince nedense hep mutsuz hissediyorum kendimi yediklerime dikkat etmediğim zamanlarda bile