Ayva canım hem sekerimi dengeliyor hemde tokluk hissi veriyor yeni kesfettimSuveybe13 canım öğlen ne yidiin
çok güzel afiyet olsun canımBugün nobetciydim eve gel yemek hazırla derken yazamadım
Öğleyi bir ayvayla gecistirdim
Akşamda tavuk sote,salata ve yoğurt yedim
Su 1 lt oldu ama 2 ye tamamlarim en az
Saat 19 olmadan bir sütlü kahve içerim
ben de ayva aldıracam çok iyi fikir.Ayva canım hem sekerimi dengeliyor hemde tokluk hissi veriyor yeni kesfettim
kahve candır:))Ben filtre kahve iciyorum biraz sut ekleyerek. Kahve olmasa hayatta diyet yapamam, tok tutuyo beni. Ama gunde 4 kupa falan iciyorum abartip :))
Bu güncel olmayan hali galiba ben 58 olmuştum daha vahim yani
siz çalışıyorsunuz hareket halindesiniz benden daha çok kalori yakıyorsunuz. yedikleriniz de çok güzel haydi bakem:)
Eski hedefim 53 tü 52 ye cekip yukselttim hem bu sefer daha erken başladık yaza daha 4 ay var diyebiliriz geçen sene Nisan'da baslamistik ben hedefime ulasamicam diye bayağı sitres yapmıştımEvet guncellenmemis hali, ben 60.4e dusmustum en son. Sen 50leri gormussun, ben goremedim. Bu sefer 50leri gorup hep 50lerde kalicaz :))
aynen en azından yürüyüş yapabilseydik.Bu ara ben de hareketsizimhep masabasi calisiyorum, internet uzerinden hallediyorum bircok isi hareket olmayinca da veriliyor tabii ama keske cok hareket etsek de daha cabuk versek
Canım benim oğlumda izin vermiyor ben onu uyutunca yapıyorum leslie sende yapabilirsinaynen en azından yürüyüş yapabilseydik.
saat 19.00da portakal ve elma yedim.1 haslanmis yumurta ve 2 cay bardagi sutle gunu kapatiyorum su an :) bundan sonra yatana kadar sadece kahve su. Pzt kac cikicaz bakalim :) benim regl zamanim cok yaklasti ama benim kilomda hic fark olmuyor regl zamani, olsa bile en fazla 200-300 gram
her hafta 1 kilo versek haziran sonunda 52yi görebiliyoruzEski hedefim 53 tü 52 ye cekip yukselttim hem bu sefer daha erken başladık yaza daha 4 ay var diyebiliriz geçen sene Nisan'da baslamistik ben hedefime ulasamicam diye bayağı sitres yapmıştım
Ay hadi inşallah benim hedefimde haziran sonuna kadar sonra memlekete gitmeyi düşünüyorumher hafta 1 kilo versek haziran sonunda 52yi görebiliyoruz
uyutunca ya yemek yapıyorum ya yemek yiyorum yada başka bi işimi hallediyorum. ama çabalicam yarın bakalım lesli yapim ben de bide ip atlamak istiyorumCanım benim oğlumda izin vermiyor ben onu uyutunca yapıyorum leslie sende yapabilirsin
bugün börek teklif edildi yemedim:) dün kahvenin yanında çikolata vardı yemedim. afarım bana:)Ay hadi inşallah benim hedefimde haziran sonuna kadar sonra memlekete gitmeyi düşünüyorum
Eski hedefim 53 tü 52 ye cekip yukselttim hem bu sefer daha erken başladık yaza daha 4 ay var diyebiliriz geçen sene Nisan'da baslamistik ben hedefime ulasamicam diye bayağı sitres yapmıştım
Her hafta 1 kilo verebiliriz umarim. Ben gecen sene diyet yaparken her hafta 1 kilo verememistimher hafta 1 kilo versek haziran sonunda 52yi görebiliyoruz