Hedef Büyük Uzman Yardımcısı Olmak İsteyenler Buyursun - Kpss A

izumi_hyo

泉
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
140
1
26
- Yurtdışı
Uzman yardımcısı olana kadar her sene sınavlara girmeye kararlıyım. Elbette ilk özel sektöre gireceğim kpss sınavlarına hazırlanırken, artık ilk zamanlar muhtemelen çok yüksek puanlar alamam diyorum o yüzden düz memurlukları da istiyorum. Ama dediğim gibi hangi işe girersem gireyim uzman yardımcısı ve sonunda uzman olmadan peşini bırakmayacağım

Son düzenleme:
Konuları bitirdikçe listeme ekleyeceğim. Kitap bittikçe konuları silip bitirdiğim kitabı yazacağım, hem çok yer kaplamamış da olurum.

Almanca:

İngilizce:

Matematik:

Coğrafya:

Tarih:

Vatandaşlık:

Türkçe:

Geometri:

Çalışacağım dersler bunlar.

Bana katılmak isteyen arkadaşlar, sizler de yukarıdaki gibi fazla uğraştırmayacak basit bir liste hazırlayabilirsiniz, önemli olan birbirimizi desteklemek ve hedefimizi gerçekleştirmek

Son düzenleme:

canım azmini takdir ettim.inşallah uzman olursun.bu sene mi gircen sınava yoksa seneyemi bende seneye gireceğim sana arkadaş olurum

canım azmini takdir ettim.inşallah uzman olursun.bu sene mi gircen sınava yoksa seneyemi bende seneye gireceğim sana arkadaş olurum

inşallah, çok teşekkür ederim
her sene gireceğim taa ki uzman olana kadar. bu seneki sınavda bir kendimi denemiş olurum. ama muhtemelen 2014'te yüksek puan alabilirim.

konuyu açınca çalışmaya başladım ama henüz başladıklarımı bitiremediğim için listeye ekleyemedim. ders ders değil, her dersten konu konu ilerleyeceğim. tüm derslere hakim olmak istiyorum.

olsun seneye de girsen şimdiden başlamışsındır zaten çalışmaya gel katıl konuma çalışalım beraber

merhaba arkadasım ben varım

bende 2014te giricem bakalım kısmetımızde vardır insallah biz çalışalımda takdir Allahtan nede olsa dimi

bende mayısta başlıcam ... mayısa kadar evdeki bahar temizliğini bitirmem gerekiyoor

benımde planım şu şekilde ;

mayıstan itibren gy-gk ve ingilizceyi bitircem..

eylülden itibarende alana yönelcem..28 şubata kadar bitircem bütün konuları

1 mart itibariyle genel tekrarlarla başlayıp sınava kadar da deneme çözmeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...

dersaneye gitmeyeceğim bu arada evde kendim çalışacağım..

belli bir hedefin var mı ne istiyorsun sen? ben guy istiyorum mesela...

Başlamak başarmanın yarısıdır canım . umarım başarılı olursun

bende varım: ))
2014e gireceğim bende.
şubatta altyapım olsun diye iktisat ve muhasebe için dersaneye gittim.
yazın iktisatı muhasebeyi tekrar edeceğim,genel yeteneğim iyi,genel kültürden coğrafyayı halletmeye çalışacağım sadece.
malum tarih çabuk unutuluyor.
birde kitap okur gibi maliyeyi okuyacağım.
seneye gene gideceğim dersanaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…