- 13 Mart 2019
- 15.284
- 57.725
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Aynen bende de öyle tam anlamıyla başlayamadım ama dediğim gibi psikolojimi toplamaya çalışıyorum bugünde yine istediğim gibi geçemdi ama bakalımEvet evet pişman değilimyemesem ileri patlaması daha çok oluyor
Olsun camı. 28 martta herkes tartı göndersin başlangıç olsun bakalım inşallahTamam o zaman ilk tartımız 28 Mart mı
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz sıkma canınıMerhaba, ben de bayramdan sonra başlayacağım. 28 Mart değil de 4 nisanda bildirim yaparım. Şu ara yine depresyon atağımdan mütevellit yemeklere sardım. Çok sıkıldım bu döngüden. Daha hedefe varmadan gerisin geri kilo alıyorum. Vallahi bıktım…
Bol su bol yeşillik ve kalorisi az şeylerle beslensek olur mu acabaBende kilomu atayım birazdan. Ama emzirme düzeni yapmam lazım ben uzun süre su içeyim öğün dışı yemeyim dedim bayılıyordum az kalsın birde süt azalıyor. Var mi öneriniz nasıl dengelesem
İşte onu yapamıyorum kan şekerim düşüyor bende sıkıntı var belki. Diğerlerinde böyle olmamıştı.Bol su bol yeşillik ve kalorisi az şeylerle beslensek olur mu acaba
Evet hemen kesemeyiz zatenDün dikkat etmeye başladım hemen kesmedim ama azalttım tatlıyı
Yavaş yavaş bakalım
Afiyet olsun bence iyi olmuşİftarda evde değildim bugünde. Başka yerde olunca daha çok yiyorum sanki
Sabah
Çeyrek bazlama tost
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4 tane köfte
Çeyrekten biraz fazla ekmek
Gazlı içecek maalesef
1 tane muz
İyi iyi benceAkşam iftarda
Sebze corbası bi kepçe
6 kaşık pilav haşlanmış tavuk
Lor dolgulu közlenmiş kapya biber 4 tane
Bi bardak ayran
1 tane minik köstebek pasta kendi yaptıgım minicik
Sahurda
Yarım avokadoyu bi dilim ekmegin üzerine sürdüm üstüne de beyaz peynir
Yavaş yavaş dengelicez çoğunuz emziriyorsunuz bu yüzden iyi benceDün
Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı
1 muz 1 ülker çikolatalı gofret
Akşam 1 dilim ekmek çorba, 3 yk oturtma, 2yk pilav salata
1 dilim tiramisu
Yaa süpersin bende işlere başlıcam şimdi15 dk leslie yaptım beğendim
Hemen nasıl keselim loris yemegi az yedim sahurda yemedim bi tane mini köstebek pasta yedim bende ama beni tatmin etmiyo onun tadı reglde yaklaştı üstüne bolca çilek doğradım antep fıstıgı ezmesi gezdirim yedim gözüm açıldı resmenDün dikkat etmeye başladım hemen kesmedim ama azalttım tatlıyı
Yavaş yavaş bakalım
Bende 3 gündür spor yapıyorum bel cevresi icin nasıl acıyo her yerim15 dk leslie yaptım beğendim
Hangisini yapıyosunBende 3 gündür spor yapıyorum bel cevresi icin nasıl acıyo her yerim
Bunu yapıyorum canım bu kadının videoları çok güzel oluyoHangisini yapıyosun
Ay mantı mı bayılırımmmmKızlar siz başlamışsınız ha bende daha tık yok dün yufkam vardı stt geçecekti börek yaptım ondan yedim üstüne baklava yedim
Bugünde mantı tavuk kanat salata var menüde inşallah az yerim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?