- Konu Sahibi onlyforgoodbody
Sana da kolay gelsin :) ben de perşembeleri tartılıyorum. İnşallah az çıkarsın :)Hoşbuldum. :) Hepsini spordan verdim.Daha da veriyorum bakalım yarın tartıda kaç çıkacak.Kolay gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da kolay gelsin :) ben de perşembeleri tartılıyorum. İnşallah az çıkarsın :)Hoşbuldum. :) Hepsini spordan verdim.Daha da veriyorum bakalım yarın tartıda kaç çıkacak.Kolay gelsin.
ayy tebrik ederim ne kadar hizli kilo veriyosun masallahHerkese merhaba. :) Bugün tartıldım ve 66.1 çıktım. 600 gr vermişim. :)
saat 15 deselam kizlaar :) nasil gidiyor saglikli beslenme bakalim
kahvaltimi 11:30 da yaptim canim gec yemek istedi,
1 tabak karpuz ve 1 kk tulum peyniri yedim.
karpuz ne güzel meyve ya hem susuzlugu hem acligi aliyor.
Çok teşekkür ederim.Sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ağır kardiyo çalışıyorum ve yaşım küçük sanırım ondan. :)ayy tebrik ederim ne kadar hizli kilo veriyosun masallah
Sabah domates,çeçil peyniri,yarın dilim kepek ekmeği.Sabahları canım fazla yemek istemiyor.Ara yapmadım öğle yemeğimi erken yedim.Sebze sote.Akşama da taze fasulye ile günü kapatıyorum. :)selam kizlaar :) nasil gidiyor saglikli beslenme bakalim
kahvaltimi 11:30 da yaptim canim gec yemek istedi,
1 tabak karpuz ve 1 kk tulum peyniri yedim.
karpuz ne güzel meyve ya hem susuzlugu hem acligi aliyor.
günaydin :) aksam 8 gibi 1 parcacik karpuzla, 3 incir yedim. sonra misafirler geldi kektir ivir zivirdir vardi ama canim cekmedigi icin yemedim,ben geldimm :) bugun sabah tartildim vee 70.7 geldim :) gecen persembeden beri 800 gr vermisim :)
kahvalti 9:30 civari,
200 gr üzüm,
saat 14 de
7 8 tane bögürtlen, 2 tanecik üzüm yedim
aksam yemegi niyetine 15:30
1 tabak semizotu yemegi, 4 yk yogurt yedim
aksama karpuz seftali falan yerim heralde henüz karar veremedim. bugun spor yok :)
bugun spora gidemiyorum malesef ayagim sakalandi gibi bisey oldu.simdiye kadar yediklerimi yazayim :)
kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber
aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'
aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.
ne kadar verdin canım :)Bende temmuz 23 de 66 kiloyla basladm benmde hedefim 50 , bir ayda 4-5 kilo hedefliyorum bakalm yarn belli olcak bi ayda toplam ne kadar verdiğim burayı da de takip edicem :)