hedef:50 bu sefer olacak!

ben de öğle yemeğimi hazırlıyorum 1 -1 buçuk gibi yerim sanırım tavada tavuk kızartıyorum bol baharatlı ve saırmsaklı
yanında da pul biberli limonlu yoğurt yerim sanırım o yoğurdu yemekten önce yemek gerekiyodu bi bakayım yine de

Turbo yağ yakıcı içecek tarifi
400 ml su

1 yemek kaşığı bal

2 yemek kaşığı limon suyu

2 dilim taze zencefil

yarım çay kaşığı zerdeçal

yarım çay kaşığı anason

yarım çay kaşığı karabiber

(Tüm malzemeleri karıştırıp ısıtın - pişirmeden ve kaynatmadan- )

Metabolizmayı turbo çalıştırır yağ yakkımını maksimuma çıkarır.
kızlar bu umay villanın tarifi
blogumda yazmıştım sizlerle de paylaşayım dedim

kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim

saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum
cok aciktim aksam 9 gibi bir büyük yesil elma yedim, 10 gibi de büyük 1 fincan yesil cay ictim :)

günaydin kizlaar :)

kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yiyerek yaptim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)

Günaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.

Günaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.
ne canin cekiyorsa ye gözün kalmasin :) ´sadece makul miktarda yemen önemli

kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim
saat 13:30 da,
1 domates, 1 salatalik, 2 yk cökelek, 1 tane kirmizi biber tursusu yedim

saat 15:30
1 tane seftali

aksam 18:00
yarim kase tavuklu sehriye corbasi,
3 yk pilav, yaninda avuc ici kadar tavuk, yarim kase dügün tursusu (teretor), 1 bardak serbet ictim

aksam yemegi biraz abartili oldu biliyorum, dügüne gittik o yuzden böyle az az yemeye calistim herseyden, o kadar tokum ki suan.
bugun spor yok ama esya tasidik, 4 5 kere merdiven indim ciktim bir kat.

selam kizlar nerdesiniz ya :)

sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,

saat 11:00
3 adet taze incir

saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim

saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim.

bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim

kizlaar sesiniz cikmamis halen merak ediyorumm

aksam 19:30
3 adet taze incir yedim icim disim incir olmus bugun ama iyi enerji veriyor, antremana gittim bugun yarim saat orta tempoda yuruyus yaptim salona giderken, sonra kick boks yaptim. bugunu böyle kapattim

selam kizlar ben geldim :)

kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali

saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)

sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.

Selam canım :) ben de sabah kahvaltıdan sonra öğlen karpuz yedim. 3 tane hurma yedim. Akşam yemeği olarakta yoğurt ve semizotu yedim. Bu perşembe tartılıcam bakalım. :)

Merhaba,ben de katılıyorum. :)
Boy:1.75
Kilo:66.7
Ağustosun başında diyete başladım fakat fazla sıkmadım.70.5'tim bu kiloya indim.Bu aralar kaçamak yapmıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Sabah:
1 yemek kaşığı menemen
3/4 dilim kepek ekmeği
1-2 yudum şekersiz çay

Ara:
Yoğurtlu kabak salatasından 4 çatal

Öğle:
1 kepçe bamya çorbası
yarım kepçe tarhana çorbası ( yiyemedim doydum hemen )
1 dilim kepekli ekmek

Ara
10 adet yer fıstığı

Ara
10 adet yer fıstığı

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 küçük dilim kepekli ekmek

Günü kapatıyorum.10 dakikada 100 kalori yaktıran merkez ve alt vücut kardiyo çalışmamı da yaptım.Artık rahatım.Kolay gelsin.

Meraba canım hoşgeldin :)) yine iyi kilo vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…