hedef:50 bu sefer olacak!

ben de öğle yemeğimi hazırlıyorum 1 -1 buçuk gibi yerim sanırım tavada tavuk kızartıyorum bol baharatlı ve saırmsaklı
yanında da pul biberli limonlu yoğurt yerim sanırım o yoğurdu yemekten önce yemek gerekiyodu bi bakayım yine de

Turbo yağ yakıcı içecek tarifi
400 ml su

1 yemek kaşığı bal

2 yemek kaşığı limon suyu

2 dilim taze zencefil

yarım çay kaşığı zerdeçal

yarım çay kaşığı anason

yarım çay kaşığı karabiber

(Tüm malzemeleri karıştırıp ısıtın - pişirmeden ve kaynatmadan- )

Metabolizmayı turbo çalıştırır yağ yakkımını maksimuma çıkarır.
kızlar bu umay villanın tarifi
blogumda yazmıştım sizlerle de paylaşayım dedim

kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim :KK37:

saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum
cok aciktim aksam 9 gibi bir büyük yesil elma yedim, 10 gibi de büyük 1 fincan yesil cay ictim :)

günaydin kizlaar :)

kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yiyerek yaptim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)

günaydin kizlaar :)

kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yiyerek yaptim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)
Günaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.

Günaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.
ne canin cekiyorsa ye gözün kalmasin :) ´sadece makul miktarda yemen önemli

kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim :KK37:
saat 13:30 da,
1 domates, 1 salatalik, 2 yk cökelek, 1 tane kirmizi biber tursusu yedim

saat 15:30
1 tane seftali

aksam 18:00
yarim kase tavuklu sehriye corbasi,
3 yk pilav, yaninda avuc ici kadar tavuk, yarim kase dügün tursusu (teretor), 1 bardak serbet ictim

aksam yemegi biraz abartili oldu biliyorum, dügüne gittik o yuzden böyle az az yemeye calistim herseyden, o kadar tokum ki suan.
bugun spor yok ama esya tasidik, 4 5 kere merdiven indim ciktim bir kat. :KK76:

selam kizlar nerdesiniz ya :)

sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,

saat 11:00
3 adet taze incir

saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim

saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim :eek: bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim. :kk77::kk77:

bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim :110: neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim:KK49:

selam kizlar nerdesiniz ya :)

sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,

saat 11:00
3 adet taze incir

saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim

saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim :eek: bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim. :kk77::kk77:

bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim :110: neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim:KK49:
kizlaar sesiniz cikmamis halen merak ediyorumm :KK17:

aksam 19:30
3 adet taze incir yedim :KK70: icim disim incir olmus bugun ama iyi enerji veriyor, antremana gittim bugun yarim saat orta tempoda yuruyus yaptim salona giderken, sonra kick boks yaptim. bugunu böyle kapattim :KK49::KK49:

selam kizlar ben geldim :)

kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali

saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)

sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.

selam kizlar ben geldim :)

kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali

saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)

sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.
Selam canım :) ben de sabah kahvaltıdan sonra öğlen karpuz yedim. 3 tane hurma yedim. Akşam yemeği olarakta yoğurt ve semizotu yedim. Bu perşembe tartılıcam bakalım. :)

Merhaba,ben de katılıyorum. :)
Boy:1.75
Kilo:66.7
Ağustosun başında diyete başladım fakat fazla sıkmadım.70.5'tim bu kiloya indim.Bu aralar kaçamak yapmıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Sabah:
1 yemek kaşığı menemen
3/4 dilim kepek ekmeği
1-2 yudum şekersiz çay

Ara:
Yoğurtlu kabak salatasından 4 çatal

Öğle:
1 kepçe bamya çorbası
yarım kepçe tarhana çorbası ( yiyemedim doydum hemen :p)
1 dilim kepekli ekmek

Ara
10 adet yer fıstığı

Ara
10 adet yer fıstığı

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 küçük dilim kepekli ekmek

Günü kapatıyorum.10 dakikada 100 kalori yaktıran merkez ve alt vücut kardiyo çalışmamı da yaptım.Artık rahatım.Kolay gelsin. HoppaHoppa

Merhaba,ben de katılıyorum. :)
Boy:1.75
Kilo:66.7
Ağustosun başında diyete başladım fakat fazla sıkmadım.70.5'tim bu kiloya indim.Bu aralar kaçamak yapmıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Sabah:
1 yemek kaşığı menemen
3/4 dilim kepek ekmeği
1-2 yudum şekersiz çay

Ara:
Yoğurtlu kabak salatasından 4 çatal

Öğle:
1 kepçe bamya çorbası
yarım kepçe tarhana çorbası ( yiyemedim doydum hemen :p)
1 dilim kepekli ekmek

Ara
10 adet yer fıstığı

Ara
10 adet yer fıstığı

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 küçük dilim kepekli ekmek

Günü kapatıyorum.10 dakikada 100 kalori yaktıran merkez ve alt vücut kardiyo çalışmamı da yaptım.Artık rahatım.Kolay gelsin. HoppaHoppa
Meraba canım hoşgeldin :)) yine iyi kilo vermişsin

X