- Konu Sahibi onlyforgoodbody
Kahvaltımı yaptım kızlar :). Zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşil çay,bir avuç badem ve ceviz yedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin biraz daha vaktin var yine iyisinBen de doğum günüme kadar kilo vermiş olmak istiyorum. 28 ekim benim doğum günüm. :)
saat 12:45 dekahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim
kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim
saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.
cok aciktim aksam 9 gibi bir büyük yesil elma yedim, 10 gibi de büyük 1 fincan yesil cay ictim :)aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim
bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum
benim evimde tarti yok malesef :) evimde sehre uzak eczane vs yarim saat sürüyo en az, ben o yuzden vakit buldukca tartiliyorum.Kızlar ne kadar sıklıkla tartılıyorsunuz? Haftada 1 tartılmq günü belirleyelim mi ?
Günaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.günaydin kizlaar :)
kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yiyerek yaptim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)
ne canin cekiyorsa ye gözün kalmasin :) ´sadece makul miktarda yemen önemliGünaydın canım :) ben de dünkü kahvaltı rutinimi uyguladım tekrar. Bugün pikniğe gidicez inşallah ailecek. Izgara köfte falan yapıcak annemler. Kendimi tutmakta kararlıyım.
saat 13:30 da,kahvalti niyetine sabah 9:30 da
kizlaar sesiniz cikmamis halen merak ediyorummselam kizlar nerdesiniz ya :)
sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,
saat 11:00
3 adet taze incir
saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim
saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim.
bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim
Selam canım :) ben de sabah kahvaltıdan sonra öğlen karpuz yedim. 3 tane hurma yedim. Akşam yemeği olarakta yoğurt ve semizotu yedim. Bu perşembe tartılıcam bakalım. :)selam kizlar ben geldim :)
kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali
saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)
sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.
Meraba canım hoşgeldin :)) yine iyi kilo vermişsinMerhaba,ben de katılıyorum. :)
Boy:1.75
Kilo:66.7
Ağustosun başında diyete başladım fakat fazla sıkmadım.70.5'tim bu kiloya indim.Bu aralar kaçamak yapmıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim. :)
Sabah:
1 yemek kaşığı menemen
3/4 dilim kepek ekmeği
1-2 yudum şekersiz çay
Ara:
Yoğurtlu kabak salatasından 4 çatal
Öğle:
1 kepçe bamya çorbası
yarım kepçe tarhana çorbası ( yiyemedim doydum hemen )
1 dilim kepekli ekmek
Ara
10 adet yer fıstığı
Ara
10 adet yer fıstığı
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 küçük dilim kepekli ekmek
Günü kapatıyorum.10 dakikada 100 kalori yaktıran merkez ve alt vücut kardiyo çalışmamı da yaptım.Artık rahatım.Kolay gelsin.
Hoşbuldum. :) Hepsini spordan verdim.Daha da veriyorum bakalım yarın tartıda kaç çıkacak.Kolay gelsin.Meraba canım hoşgeldin :)) yine iyi kilo vermişsin