-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
İyiymiş yağdan da gidiyorsa :) ben de şimdilik kendi çabamla gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. 50ye düşmek kolay değil. Çok kısa sürede de olmuyor malesefrica ederim ne demek :) umay villa nın detoksları aslında çok iyi ama malzemeleri bulmak zor zordan kasıt 5 gün için baya masraf olacak gibi geldi bana belki de öyle değildir ama yapmak istiyorum bi ara yağdan çok güzel vermişler instagram hesabında öncesi sonrası fotoğraflar var biliyorsundur belki detoks grupları da yapıyor
şimdilik kendi sistemimle vermeye çalışıyorum bakalım
İyiymiş yağdan da gidiyorsa :) ben de şimdilik kendi çabamla gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. 50ye düşmek kolay değil. Çok kısa sürede de olmuyor malesef
tabikiii herkes gelebilir sonuçta ortak derdimiz(kilo) ve ortak hedeflerimiz var (zayıflamak) :) hem ne kadar kalabalık o kadar güzel oluyor bence :)günaydin ben de günlük actim dün bende gelebilir miyim? :)
oley :) o zaman hemen kendimi tanitayim, 21 yasinda 167 boyunda 71.5 kiloyum :) haftada 3 gün kick boks yapiyorum ve antreman yaptigim günler salona giderken orta tempoda yarim saat yürüyorum. onun disinda bi spor yapmiyorum :) ekmek sevmedigim icin tüketmiyorum, onun disinda su kadar ögün yiyorum diye birsey yapmiyorum aciktikca yiyorum. kisitladigim hic birsey yok sadece evde yapilmis hamur islerini tüketiyorum, abur cuburdan olabildigince uzak kalmaya calisiyorum :)tabikiii herkes gelebilir sonuçta ortak derdimiz(kilo) ve ortak hedeflerimiz var (zayıflamak) :) hem ne kadar kalabalık o kadar güzel oluyor bence :)
ne kadar güzel ben de kick boks a gitmeyi çok istiyorum biliyor musun :/ bi ara araştırıyordum kaldı öyle işte..oley :) o zaman hemen kendimi tanitayim, 21 yasinda 167 boyunda 71.5 kiloyum :) haftada 3 gün kick boks yapiyorum ve antreman yaptigim günler salona giderken orta tempoda yarim saat yürüyorum. onun disinda bi spor yapmiyorum :) ekmek sevmedigim icin tüketmiyorum, onun disinda su kadar ögün yiyorum diye birsey yapmiyorum aciktikca yiyorum. kisitladigim hic birsey yok sadece evde yapilmis hamur islerini tüketiyorum, abur cuburdan olabildigince uzak kalmaya calisiyorum :)
olsun canım aynadan takip edersin hatta insan hissediyor hafiflediğinibu arada evimde tarti yok her hafta düzenli olarak tartilmiyorum :) imkan buldukca tartiliyorum
ne kadar güzel ben de kick boks a gitmeyi çok istiyorum biliyor musun :/ bi ara araştırıyordum kaldı öyle işte..
ben gözüme lazer yaptırdığım için su değmesi ve güneş yasak ondan dışarda spora çıkmıyorum evde de çok yapınca e çok terliyoruz malum yüzümü yıkamak istiyorum ama yasako yüzden kısa videolarla yoksaa maraton çoktan başlardı :)
ben de 19 yaşındayım genciz güzeliz kim tutar bizi
teşekkür ederim :) eylül başında yurda dönücem spor salonu var yurdumda orda da bol bol spor yaparım artık zaten eylül ün 23 ü doğum günü o zamana kadar biraz daha hızlı olsam fena olmaz yanicok gecmis olsun. aynen
umarim istedigin kiloya ulasirsin :)teşekkür ederim :) eylül başında yurda dönücem spor salonu var yurdumda orda da bol bol spor yaparım artık zaten eylül ün 23 ü doğum günü o zamana kadar biraz daha hızlı olsam fena olmaz yani
Ben de doğum günüme kadar kilo vermiş olmak istiyorum. 28 ekim benim doğum günüm. :)teşekkür ederim :) eylül başında yurda dönücem spor salonu var yurdumda orda da bol bol spor yaparım artık zaten eylül ün 23 ü doğum günü o zamana kadar biraz daha hızlı olsam fena olmaz yani
Ben de meyve severim çok :))) karpuz ve taze incir favorimkahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim
Ben henüz kahvaltı yapmadım. Geciktim bugün haftasonu diye :/kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim
olsun hafta sonu bir sey olmaz :) bende bazen gec bazen erken yapiyorum o gün canim nasil isterse :) taze incir ve karpuz benim de bebeklerimBen henüz kahvaltı yapmadım. Geciktim bugün haftasonu diye :/
aynenn ben de öyle düşünüyorumm canımKızlar hallederiz dediğiniz gibi genciz daha :) önemli olan hayat boyu sağlıklı beslenmek. Ben de hedefime ulaşsam bile yine de sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim
umarım canım :)umarim istedigin kiloya ulasirsin :)