hedef:50 bu sefer olacak!

İyiymiş yağdan da gidiyorsa :) ben de şimdilik kendi çabamla gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. 50ye düşmek kolay değil. Çok kısa sürede de olmuyor malesef

tabikiii herkes gelebilir sonuçta ortak derdimiz(kilo) ve ortak hedeflerimiz var (zayıflamak) :) hem ne kadar kalabalık o kadar güzel oluyor bence :)
oley :) o zaman hemen kendimi tanitayim, 21 yasinda 167 boyunda 71.5 kiloyum :) haftada 3 gün kick boks yapiyorum ve antreman yaptigim günler salona giderken orta tempoda yarim saat yürüyorum. onun disinda bi spor yapmiyorum :) ekmek sevmedigim icin tüketmiyorum, onun disinda su kadar ögün yiyorum diye birsey yapmiyorum aciktikca yiyorum. kisitladigim hic birsey yok sadece evde yapilmis hamur islerini tüketiyorum, abur cuburdan olabildigince uzak kalmaya calisiyorum :)

kahvaltıda yoğurtlu yulaf ezmesi içine de nektari çiğ badem ve kuru erik kattım yanına haşlanmış yumurta ve limonlu yeşil çay
gözüm kararır gibi oldu ben de yarım muzun üstüne biraz kakao serpip çok çok az çiğ bademle ve direk kana karışmasın diye yanında 1 çay bardağına yakın sütle yedim

yiyorum ben ya ama kendimi kıstıkça bu zamana kadar bi verip bi almaktansa sağlıklı beslenip düzenli bir şekilde veririm daha iyi hem gidip bi çikolata yemedim ki değiil mii ?
5-10 dakikalık videoları yapmayı düşünüyorum her gün
motivasyon fotoğrafları dolu bilgisayarımda bu sefer oluyor gibi kızlar ya mutluyum
kilo verirken mutlu bir şekilde vermek çok önemliymiş kendimize ceza verir gibi onu yeme o yasak diyerek mutsuz olmak ne kadar doğru ki ayrıca kilo verince mutlu olucaz ama kendimize işkence eder gibi mutsuz olarak nasıl mutlu olabiliriz ki ? bedenimizi biz alıştırdık sağlıksız beslenmeye. çikolata mı istedik muz kakako süper gidiyor mesela.tabiki az yemek lazım.
bugün 200 gram fazla çıktım tartıda 64,2 yani ama bugün biraz daha kısacağım akşam yemeğinde sadece çiğ besinler yani salata olabilir mesela
böyle böyle olucak İnşallah
kilom 60 olsun pilatese ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
60 olasaya kısa videolarla artık :)

bu arada evimde tarti yok her hafta düzenli olarak tartilmiyorum :) imkan buldukca tartiliyorum

ne kadar güzel ben de kick boks a gitmeyi çok istiyorum biliyor musun :/ bi ara araştırıyordum kaldı öyle işte..
ben gözüme lazer yaptırdığım için su değmesi ve güneş yasak ondan dışarda spora çıkmıyorum evde de çok yapınca e çok terliyoruz malum yüzümü yıkamak istiyorum ama yasak o yüzden kısa videolarla yoksaa maraton çoktan başlardı :)
ben de 19 yaşındayım genciz güzeliz kim tutar bizi

cok gecmis olsun. aynen

Kızlar hallederiz dediğiniz gibi genciz daha :) önemli olan hayat boyu sağlıklı beslenmek. Ben de hedefime ulaşsam bile yine de sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim

kahvalti niyetine sabah 9:30 da
3 tane taze incir ve 200 gr üzüm yedim ben meyve cok tüketiyorum, tam bir tatli ve meyve delisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…