hedef:50 bu sefer olacak!

Hemen hemen aynıyız o zaman canım
evett :KK49: öğle yemeği yemedim küçük kapta olan sade dondurmadan yedim biraz da muz canım istedi :oops:
ama kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum yiyeyim ama sağlıklı yiyeyim
akşam da dilara koçak ın vicdan çorbasını yaptım mı tamamdır :)
belki arada salata da yerim
bakalım yarın tartı kaçı göstercek:KK15:

bu arada her gün detoks sularından yapıp içiyorum hem tadı güzel oluyor hem de faydalı
gerçi bugünkünde tarçın çubuğu olduğu için pek sevmedim ama dünkü diğer günkü güzeldi

evett :KK49: öğle yemeği yemedim küçük kapta olan sade dondurmadan yedim biraz da muz canım istedi :oops:
ama kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum yiyeyim ama sağlıklı yiyeyim
akşam da dilara koçak ın vicdan çorbasını yaptım mı tamamdır :)
belki arada salata da yerim
bakalım yarın tartı kaçı göstercek:KK15:
Canım ben de sabah normal bir kahvaltı yaptım. Öğlen bir dilim karpuz yedim. Akşama da ezogelin çorbası var onu ekmeksiz yiyip bu günü kapatmayı düşünüyorum

Canım ben de sabah normal bir kahvaltı yaptım. Öğlen bir dilim karpuz yedim. Akşama da ezogelin çorbası var onu ekmeksiz yiyip bu günü kapatmayı düşünüyorum
bence 1 dilim karpuzun yanına bir şeyler daha ye canım akşama çok acıkıp diğer yemeklerden de atıştırırsan kardan çok zarar olmasın

mesela benim akşam canım tatlı çekti nasıl canım bi şeyleryemek istedi anlatamam ben de kendime diyette değilim ki yiyebilirim dedim tarçın kan şekerini düzenliyo diye tarçınlı elmalı muz yedim meyveli yoğurt yedim bence kendimizi kıstıkça daha çok yiyoruz baskı oluşuyor ben kendimde öyle hissediyorum yaşam tarzı haline getirmek en önemlisi diye düşünüyorum

mesela benim akşam canım tatlı çekti nasıl canım bi şeyleryemek istedi anlatamam ben de kendime diyette değilim ki yiyebilirim dedim tarçın kan şekerini düzenliyo diye tarçınlı elmalı muz yedim meyveli yoğurt yedim bence kendimizi kıstıkça daha çok yiyoruz baskı oluşuyor ben kendimde öyle hissediyorum yaşam tarzı haline getirmek en önemlisi diye düşünüyorum
Haklısın canım ama ben kendimi kısınca daha çok motive oluyorum. Acıkmadıkça yemiyorum. Kendimi bu diyete hazirladim yani. Canim tatlı da çekmiyor. Daha dün yaş pasta vardı evde. Onu yemek aklımdan bile geçmedi.

Canım ben çorba içmedim. Onun yerine 4 kaşık etsiz kuru fasulye yedim. Üstune bol nane ve karabiber koydum. Bu günü kapattım. :)

Sabahları da aç karna 3 tane kuru kayısı yiyorum bağırsaklarım iyi çalışsın diye. Biraz kabızlık sorunu var bende. İki gündür de yeşil çay içmeye başladım siyah çay yerine. Hem yağ yakımına hem de bağırsakları düzenlemeye yardımcı oluyor.

Canım ben çorba içmedim. Onun yerine 4 kaşık etsiz kuru fasulye yedim. Üstune bol nane ve karabiber koydum. Bu günü kapattım. :)

Sabahları da aç karna 3 tane kuru kayısı yiyorum bağırsaklarım iyi çalışsın diye. Biraz kabızlık sorunu var bende. İki gündür de yeşil çay içmeye başladım siyah çay yerine. Hem yağ yakımına hem de bağırsakları düzenlemeye yardımcı oluyor.
ben de çorba içtim çok az fırında patates ve pul biberli biraz limonlu yoğurt yedim baya yemişim :kk77:
canım yeşil çayın içine limon ve karanfil de at istersen karanfil metabolizmayı çalıştırıyor diye biliyorum bi de detoks sularından deneyebilirsin bence

ben de çorba içtim çok az fırında patates ve pul biberli biraz limonlu yoğurt yedim baya yemişim :kk77:
canım yeşil çayın içine limon ve karanfil de at istersen karanfil metabolizmayı çalıştırıyor diye biliyorum bi de detoks sularından deneyebilirsin bence
Olur canım karanfil de koyarım içine. :) detoks suları ile ödemleri atıyorsun değil mi ?

Tamam canım. Yaparım bir ara teşekkürler :) şuan ödemden çok yağları atmak istiyorum vücudumda
:KK16:
rica ederim ne demek :) umay villa nın detoksları aslında çok iyi ama malzemeleri bulmak zor zordan kasıt 5 gün için baya masraf olacak gibi geldi bana belki de öyle değildir ama yapmak istiyorum bi ara yağdan çok güzel vermişler instagram hesabında öncesi sonrası fotoğraflar var biliyorsundur belki detoks grupları da yapıyor
şimdilik kendi sistemimle vermeye çalışıyorum bakalım

X