hedef:50 bu sefer olacak!

kahvaltıda 1 kepekli simit 1 üçgen dilim krem peynir 2 zeytin salatalık ve çay

evet bugün kahvaltıda keyif yaptım oh olsun sefam olsun valla çok iyi geldi

amaaaa bundan sonra kendimi kampa alıyorum kızlar

sabah kahvaltı öğlen sağlıklı bir menü akşam çorba bunu bi gün yapıcam sonra
sabah kahvaltı öğlen ve akşam çorba bunu 3 gün yapıcam
sabah öğlen akşam çorba bunu da 3 gün yapıcam
kuru kayısı,yoğurt domates salatalık meyve tabiki yicem
detoks sularıyla kuşburnu adaçayı yeşil çayla desteklicem
haallaaa turbo yağ yakıcıyı yapmadım artık onu da yapıp içiceem İnşallah
bol bol su
limonlu su
spora devam
bakalım 1 haftada ne kadar verdiricek
ne zaman başlıcam bilmiyorum çünkü ananeme gidicem ve arkadaşımla buluşucam o sırada da tabiki az yemeye dikkat edicem ananemde çorba yerim sanırım ufak ufak alıştırırım bedenimi
klişe olucak ama sanırım başlamam için en uygun zaman pazartesi ama tabi bu pazartesi başlayıp salı bitmemeli :)

tatilde bol hareketle zaten biraz verirsiniz nolucak :) bekliyoruzz

ben geldiim :) ay sabahtan beri sokaklardayim ondan ancak yazabildim, kahvalti bile etmedim düsünün.
veee bugun tartildim, güncel kilom 68.4 1 haftada 1 kilo daha vermisim ve bugun diyetimin 1. ayi bitti, toplamda 3.1 kilo vermis bulunmaktayim. 15 günde 1 ödül günüm oluyor benim o yüzden yarin ödül günüm

sabah uyaninca 9 gibi
1 adet kuru incir yedim, (iyiki de yemisim baska hic bir sey yiyemedim sonra)

saat 13`de
2 adet taze incir attim agzima (ancak firsat oldu)

saat 14:15
1 adet sütlü simit (normal simitten daha kücük oluyor bide daha yumusak oluyor)
1 domates, 1 salatalik (z.yagli)
yarim kk ezine,
2 tatli kasigi süzme yogurt
(bu ögünüm hem kahvalti hem aksam yemegi gibi olucak artik, aksama acikirsam kavun, incir seftali falan yiycem)

sabah uyaninca 9 gibi
1 adet kuru incir yedim, (iyiki de yemisim baska hic bir sey yiyemedim sonra)

saat 13`de
2 adet taze incir attim agzima (ancak firsat oldu)

1 adet sütlü simit (normal simitten daha kücük oluyor bide daha yumusak oluyor)
1 domates, 1 salatalik (z.yagli)
yarim kk ezine,

2 tatli kasigi süzme yogurt

saat 18:35
3 adet taze incir,
1 adet seftali

günümü bu sekilde kapatiyorum :), bugun pilates yok, 20 dk bisiklet bindim.

Sorma canım bende aynı şekilde 2 gündür skinnyjeans yapamadım ve yediklerime tam olarak dikkat edemedim tartı bende 56.4 kg gösteriyor malesef bu hafta 55.7ydi hedefim pazar gününe kadar

sabah uyaninca 9`da
2 tane taze incir

kahvalti 11:30
kücük bir kavunun yarisi,
yarim kk keci peyniri

saat 13:30
1 adet seftali

aksam 15:30
1 tabak dolusu semizotu yemegi,
5 yk süzme yogurt

günü böyle kapatirim diye umuyorum insallah da öyle olur

kızlar ben geldim
deli danalar gibi yiyerek geldim.anneanneme gittiğim zaman benim diyet mafoluyor ya olsun yokluklarından iyidir :)
yarından itibaren sırf çorbayla beslenmeye geçicem sanırım
şu 1 hafta içinde baya bi kilo vermem lazım
evet 1 haftada ne kadar verilebilir diyebilirsiniz ama ödem atma detoks olarak düşünebilirizz
sporumu da yoğunlaştırıcam
23 üne kadar en az 60 olmalıyım
ve kararlıyım

selam millet ben geldim :)

kahvalti 9:15
1 porsiyon patates salatasi,
1 haslanmis yumurta,
2 catal süzme yogurt,
2 catal cökelek

yarim kasarli tost
yarim paket torku yulafli biskuvi
3 tane hosbes

bugun havuza gittim, 12:45 de bi gittim havuza, 2 de karnim acikti sacma sapan seylerle midemi tika basa doldurdum o aclikla malesef, sonrasinda baya yüzdüm tabi, 12:45 den 16:30 a kadaar havuzdaydim, aralikli aralikli yüzdüm ama en az 2 saat yüzmüsümdür yediklerim az da olsa erimistir diye düsünüyorum.

saat 20
1 tabak karpuz yedim.

bugun böyle sacma bi beslenmeyle karsinizdayim ama suan yorgunluktan ölüyorum, neyse artik kalan saglar bizimdir diyip yola devam

bugün çorba diyetime ve yoğunnn spora başlıyorum kızlar
kendime doğum günü hediyesi olarak çooooook beğendiğim bi tulumu sipariş ettim kısa baya o yüzden içinde güzel durmak için tabi zayıflamam lazım motive olur işte :)

1 hafta sonra kaç kilo vericem bakalım
öpüyorum hepinizi :)

Kızlaaaar bende bugün tartıldım ve 55.8 kg geldim 2 haftada 2 kilo vermişim çok çok sevindim :) Ama malesef 2 haftada 2 beden incelme dvdsini 2 gün yaptım koşturma derken 4 gün kadar ara verdim ara vermeden yapmak lazımdı ama artık bugünden itibaren devam edeceğim.Şimdi başlıyorum,haydi bakalım spora :)

merhaba kızlarr
sabah ve öğlen çorbamı içtim
iyi gidiyorum butt blast yaptım aralarda iç bacak hareketleri yapıyorum çemberle falan
akşam da saat 5 te son çorbamı içip yemek faslını kapatıcam bol su bolll boll su ve limonlu su falan da içerim artık
bu hafta biraz yorucu olucak ama önceden boğazımı tutsaydım bböyle olmazdı benim hatam ama çorbayla da gayet güzel oluyormuş ya güzel çorbalar seçiyorum lezzetli oluyor valla :)

selam:)

kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.

bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum

bi tabak daha çorba içtim ama çorba içiyorum sadece sorun olmaz herhalde
saat 5 e kadar içmem spor yapıcam zaten bel inceltme kalça ve bacak için

selam:)

kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.

bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum
saat 18 civari,
2 ceviz

az önce
2 kuru incir yedim, cok aciktim cünkü

günümü böyle kapatiyorum, 15 dk kadar disarida bisiklet bindim, sonra ablam ikna etti dondurma almaya gittik markete istedigim dondurma yokmus almadim

saat 18 civari,
2 ceviz

az önce
2 kuru incir yedim, cok aciktim cünkü

günümü böyle kapatiyorum, 15 dk kadar disarida bisiklet bindim, sonra ablam ikna etti dondurma almaya gittik markete istedigim dondurma yokmus almadim
ben başladım ama sonunu getiremedim yaa yarın full time çorba :) bol egzersiz
spor ne güzel şey ya inceltiyor :) sen pilates yapıyo musun canım

ben başladım ama sonunu getiremedim yaa yarın full time çorba :) bol egzersiz
spor ne güzel şey ya inceltiyor :) sen pilates yapıyo musun canım
o konuyu hic acmayalim 4 gündür pilates yapmadim, dün yüzmeye gitmistim bugun anca toparladim kendimi yarin da disarda olucam hadi bakalim ne zaman pilates yapicam, corbayla beslenmek sadece cok sagliksiz geldi bana

o konuyu hic acmayalim 4 gündür pilates yapmadim, dün yüzmeye gitmistim bugun anca toparladim kendimi yarin da disarda olucam hadi bakalim ne zaman pilates yapicam, corbayla beslenmek sadece cok sagliksiz geldi bana
sağlıklı diye savunmıcam canım ama malesef yapmam gerekiyor sonra sağlıklı ama az yemeye devam edicem sarkmamak için de bol spor yapıcam acil durum olmasa yapmıcam ama işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…