- 30 Temmuz 2015
- 113
- 44
- 28
-
- Konu Sahibi onlyforgoodbody
tatilde bol hareketle zaten biraz verirsiniz nolucak :) bekliyoruzzTakibe aldım sizi kızlar, bekleyin bi beş günlük tatilimi yapayım sonra aranıza katılacağım. Bi türlü gitmeyen son doğum kilolarımı vermem ve herşeyden önemlisi bu kış artık kotlarımı giymem lazım. Sırf bu yüzden kendime yeni pantolon ve mont almadım, hırs yapayım diye :)
Sorma canım bende aynı şekilde 2 gündür skinnyjeans yapamadım ve yediklerime tam olarak dikkat edemedimbazı hareketlerde bağırtıyo kadın resmen çok zorlanıyorum selülit savar benim belimi ağrıtıyor biraz ona çok yüklenmiyorum yapamadığım arada oluyor ama artık napalım :) dün skinny jean yapmadım canım butt blast da yapmadım bel videosu da hatırladığım kadarıyla yapmamıştım üstüne akşam cezerye yedim(((((((
ama sabah tartı yine de 63,2 ydi :)
Ahh ah inşalah bakalım irademize hakim olabiliriz :))yaaa düşüncesi bile ne güzel
kaç kilosun
48 dim ama 2 kilo aldım :)
bunu yapanlar da var dimi biz de yapalım
saat 18 civari,selam:)
kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri
ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.
bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum
ben başladım ama sonunu getiremedim yaasaat 18 civari,
2 ceviz
az önce
2 kuru incir yedim, cok aciktim cünkü
günümü böyle kapatiyorum, 15 dk kadar disarida bisiklet bindim, sonra ablam ikna etti dondurma almaya gittik markete istedigim dondurma yokmus almadim
o konuyu hic acmayalim 4 gündür pilates yapmadim, dün yüzmeye gitmistim bugun anca toparladim kendimi yarin da disarda olucamben başladım ama sonunu getiremedim yaayarın full time çorba :) bol egzersiz
spor ne güzel şey ya inceltiyor :) sen pilates yapıyo musun canım
sağlıklı diye savunmıcam canım ama malesef yapmam gerekiyor sonra sağlıklı ama az yemeye devam edicem sarkmamak için de bol spor yapıcam acil durum olmasa yapmıcam ama işte :/o konuyu hic acmayalim 4 gündür pilates yapmadim, dün yüzmeye gitmistim bugun anca toparladim kendimi yarin da disarda olucamhadi bakalim ne zaman pilates yapicam, corbayla beslenmek sadece cok sagliksiz geldi bana