hedef:50 bu sefer olacak!

hic bilmiyorum ki, öyle hergün yapmiyorum ben ya:) yani 2 gün yapiyorum 1 gün yapmiyorum, sonra 1 gün yapiyorum ertesi gün cok yogun geciyo yapmiyorum falan ama ablam baya inceldin diyor ama ben pek farkinda degilim.
canım pilates en faydalı şekli gün aşırı yapmakmış şaşırtmak gerekiyormuş vücudu alışıyomuş ben kür yapıyorum 15 günlük o yüzden her gün

kızlar 6 lı rakamlardan sıkıldım artık ya 5 leri görmek istiyorum hatta 48 falan da hoş olur yani incecik narin bi fizik istiyorum çok aşırı da ince olmasın
sanki pazardan salatalık sipariş ediyorum çok kolaymış gibi anlatıyorum bi de güleyim mi üzüleyim mi bilemedim :KK70:
kol da çalışmam lazım kollarım kalın benim ya yarın sabah da kol ve kickbox yapayım bari

kahvalıdan önce spor yapmadım bu sefer
kahvaltıdan önce limonlu su içtim ve 2 kuru kayısı yiyip üstüne bol bol su içtim
kahvaltıda 1 yeşil elma 2 zeytin 1 yumurta 1 salatalık kekikli naneli cacık
evet pek kahvaltı menüsü gibi değil ama canım böyle çekti :KK70:

öğle yemeğinde kendi kafamdan uydurduğum tuhaf bi sebze yemeği yaptım tadı kötü değildi ama patlıcanları daha çok pişirmeliymişim :KK70: onu biraz yedim cacık sayılamıcak kadar az salatalıklı ayranla elma yiyorum arada su içiyorum arada spor yapıyorum bugün öyle kafamın estiğini yaptım ama yarın tartıda yüksek bi rakam çıkmaz umarım

selamlar ben geldim :)

sabah uyaninca 9`da 2 taze incir

kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez

aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik) :KK70:
1 kase yogurt

acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor :KK43:

1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez

1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik) :KK70:
1 kase yogurt

acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor :KK43:
geçmiş olsun canım :KK43:
ben de thigh thinner yaptım ondan önce ısındım esnedim warm up videosuyla
arka kol çalıştım
butt blast kaldı bi de bel çalıştırıcam
iyi gidiyoruz :)

1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez

1 kase yogurt

11. gün beginner seviye pilatesim de tamam :21:

kickbox cardiyo yapmadım obliques çalıştım biraz videodan canım muffin top da zorladı baya yaptım çoğunu ama bazılarında biraz esnek davranmıştım sanırım yine iyi galiba ya gitsin de fazlalıklar durmayalım :)
Evettt gitsin şu fazlalıklar bende acısa da bacaklar bırakmıyorum bugün 2. gününü de yapıyorum :) Tüm hareketleri eksiksiz yapabiliyor musunuz ? Ben bazılarını yapamıyorum tam olarak Ebru 10 yapıyorsa bi kaç hareketi ben 5 yapıyorum..

kızlar 6 lı rakamlardan sıkıldım artık ya 5 leri görmek istiyorum hatta 48 falan da hoş olur yani incecik narin bi fizik istiyorum çok aşırı da ince olmasın
sanki pazardan salatalık sipariş ediyorum çok kolaymış gibi anlatıyorum bi de güleyim mi üzüleyim mi bilemedim :KK70:
kol da çalışmam lazım kollarım kalın benim ya yarın sabah da kol ve kickbox yapayım bari
48 güzel bence de benim hedefim :) zaten illaki arada bi iki kilo oynayabiliyor en azından bir iki kilo alınca 50 oluruz :)

Evettt gitsin şu fazlalıklar bende acısa da bacaklar bırakmıyorum bugün 2. gününü de yapıyorum :) Tüm hareketleri eksiksiz yapabiliyor musunuz ? Ben bazılarını yapamıyorum tam olarak Ebru 10 yapıyorsa bi kaç hareketi ben 5 yapıyorum..
bazı hareketlerde bağırtıyo kadın resmen çok zorlanıyorum selülit savar benim belimi ağrıtıyor biraz ona çok yüklenmiyorum yapamadığım arada oluyor ama artık napalım :) dün skinny jean yapmadım canım butt blast da yapmadım bel videosu da hatırladığım kadarıyla yapmamıştım üstüne akşam cezerye yedim :KK43:(((((((
ama sabah tartı yine de 63,2 ydi :)

Takibe aldım sizi kızlar, bekleyin bi beş günlük tatilimi yapayım sonra aranıza katılacağım. Bi türlü gitmeyen son doğum kilolarımı vermem ve herşeyden önemlisi bu kış artık kotlarımı giymem lazım. Sırf bu yüzden kendime yeni pantolon ve mont almadım, hırs yapayım diye :)

X