guneşçim inşallah yakın zamanda hedefıne ulaşırsın . bişey tavsiye etmek isterim gece sınırını 21.00 den duşursen daha iyi olabilir gibi bide cornfileksle kahvaltı mı olur :) guzel guzel yap kahvaltını
Sana katiliorum canim....
eger uzun sureli bir diyet istiyorsan kahvaltini destekli yap ve 3 ana 3 ara oğunle beslen canim.
Aynen kahvalti cok onemli yoksa diyetveremiyoruikiyor
Ben 7 oğun yiyorumama diyetteyim.
1 haftadir ve sonuç muhtesem. Herkesin yapisi farkli tabi ben aç kalinca veremiyorum. Cok denedim
Hepinize çok teşekkürler! Evet doğru kahvaltı çook önemliymiş anladım bugün bikez daha çünkü nerdeyse açlıktan görülüyoralmadı!
Hele ki bugün diyetin ilk günü olmasına rağmen dışarıdaydım ve saçmasapan beslendim!
Sabah 1 kase Nesfit yedim. 1 adet elma ile.. Ve evden çıktım...
Öğlen Birazcık ama birrazcık kuruyeşiş kemirdim (işte açlığımı çooook çok hissetmiştim o an!),birkaç kaşık da bezelye.
Ve akşam saçmalıklar başladı
birazcık (ki bu 1 köfte büyüklüğünde var-yoktur) haşlama tavuk attım ağzıma, artık tatlı istedi canım çok, sanırım çok az ve sağlıksız yediğimdendi; 3 ısırık gibi acıbadem kurabiye ısırdım.. Ve sonra da eve gelince; 1 br ayran ile 1 dilim tam tahıllı ekmek ile biraz peynir yedim. (hatta şuan bitirdim :))
Suyu da içmeye çalıştım ama resmen zorlandım ya 500 ml içerken bile alışmamışlıktan bi tuhaf oldum...
Gün içinde yürüyebildiğim kadar yürüdüm hatta asansör yerine merdiven kullanıp, gereksiz yere yolu uzatmalarım bile oldu!
Evet tam istediğim gibi bir gün olmadı farkındayım ama pes edecek değilim, değil mi!
Yarın inşallah çok daha doğru öğünlerle devam ederim...
Yalnız size bir sorum olacak; sizce ne zaman tartılmalıyım? Yarın tartılırsam büyük ihtimal eksik çıkacağım ama az yediğimden kaynaklı su yakmış da olabilirim. Çünkü ben dur-durak bilmeden tabağın, aburcuburun dibini görene kadar yediğim için normalde bu bana çoook az geldi ki zaten doymadığımı hissediyorum! Ama yatana kadar su içmeye devam etmeye çalışacağım, bakalım!
Hepinize desteğiniz için çoooooooook teşekkür ederim! Çok ama çok memnun oldum burda olup sizinle tanıştığıma! :)
Kuzum alisicaksin ilk gun böyle olur guzel sagliklica bi kahvaltyla hersey daha guzel oluraksam hafif yersin merdvenden ckman ii olmus Kuzum su zmnla cogalir merak etme buarada brnce hadtada 1 tartil ben oyle yapiyorum hergun tartilmak bence iyi olmuyor cok dengesz oluo bi su icnce kilpmalmis goruluyor en iyisi haftada 1 canim basarilar
Çook teşekkür ederim! Aslında her gün tartıda gram da vermiş olsam harika ama işte bazen dediğin gibi sus kaybı yada alımı vs olunca gram da alsa insan çok üzülüyor, onca açlığın sonucu kilo almak olunca çıldırmamak imkansız gibi :)
Desteğin için ayrıca teşekkür ederim! İnşallah daha iyiye gider herşey! :)
Hepinize çok teşekkürler! Evet doğru kahvaltı çook önemliymiş anladım bugün bikez daha çünkü nerdeyse açlıktan enerjim kalmadı!
Hele ki bugün diyetin ilk günü olmasına rağmen dışarıdaydım ve saçmasapan beslendim!
Sabah 1 kase Nesfit yedim. 1 adet elma ile.. Ve evden çıktım...
Öğlen Birazcık ama birrazcık kuruyeşiş kemirdim (işte açlığımı çooook çok hissetmiştim o an!),birkaç kaşık da bezelye.
Ve akşam saçmalıklar başladı
birazcık (ki bu 1 köfte büyüklüğünde var-yoktur) haşlama tavuk attım ağzıma, artık tatlı istedi canım çok, sanırım çok az ve sağlıksız yediğimdendi; 3 ısırık gibi acıbadem kurabiye ısırdım.. Ve sonra da eve gelince; 1 br ayran ile 1 dilim tam tahıllı ekmek ile biraz peynir yedim. (hatta şuan bitirdim :))
Suyu da içmeye çalıştım ama resmen zorlandım ya 500 ml içerken bile alışmamışlıktan bi tuhaf oldum...
Gün içinde yürüyebildiğim kadar yürüdüm hatta asansör yerine merdiven kullanıp, gereksiz yere yolu uzatmalarım bile oldu!
Evet tam istediğim gibi bir gün olmadı farkındayım ama pes edecek değilim, değil mi!
Yarın inşallah çok daha doğru öğünlerle devam ederim...
Yalnız size bir sorum olacak; sizce ne zaman tartılmalıyım? Yarın tartılırsam büyük ihtimal eksik çıkacağım ama az yediğimden kaynaklı su yakmış da olabilirim. Çünkü ben dur-durak bilmeden tabağın, aburcuburun dibini görene kadar yediğim için normalde bu bana çoook az geldi ki zaten doymadığımı hissediyorum! Ama yatana kadar su içmeye devam etmeye çalışacağım, bakalım!
Hepinize desteğiniz için çoooooooook teşekkür ederim! Çok ama çok memnun oldum burda olup sizinle tanıştığıma! :)