- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.541
hee tamamYok kıs ne kötüsü normalde yapamadığım bir şey ya ondan didim evde olunca nedense acıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee tamamYok kıs ne kötüsü normalde yapamadığım bir şey ya ondan didim evde olunca nedense acıkıyorum
marullar gayet diri görünüyorBir de herşeyin yanına salata eklemiyorlar mı diyetisyenler üff salata hazırlamayı sevmiyorum çünkü zavallı salataları o kadar çok yıkıyorum ki eşim yeter artık cıcığı çıktı der hep bana.
İyi geceler afiyet olsuniyi geceler canım ben de 1.300 kalori filan aldım 4 günde 1 filan resimli atarım
GünaydınGünaydınlar
Naber cınıımGünaydın
Merhaba bebeğim. Nolsun ya her şey aynı devam. Senden naber ?Bissunicole naber beybim
Ben daha iyiyim şükür canımMerhaba bebeğim. Nolsun ya her şey aynı devam. Senden naber ?
Ben de yeni işten geldim. Aspirin atıp oturacağım valla. Bir grip oldum atlatamadım sıkıldım.Ben daha iyiyim şükür canım
Merhaba
Geçmiş olsun canım vitamin de alıyor musunBen de yeni işten geldim. Aspirin atıp oturacağım valla. Bir grip oldum atlatamadım sıkıldım.
Sağ ol yavrum , evet alıyorum her gün. Hatta 2 aydır falan alıyorum.Geçmiş olsun canım vitamin de alıyor musun
Hee işten izin alsan bari canımSağ ol yavrum , evet alıyorum her gün. Hatta 2 aydır falan alıyorum.
Geldim dr dan malumun ilanı oldu menapoz dedi ama detaylı bilgi alamadım. Kendi dr um izin almış başka dr sadece bunu söyledi. Boşa gitmiş gibi oldum. Yoruldum bi kahve içeyim.Naber cınıım
Yok kuşum ya aman valla. Müdürle falan uğraşamam hasta beri gidecez artık.Hee işten izin alsan bari canım
hadi bee :/ sen kendi doktoruna da görün canım yaGeldim dr dan malumun ilanı oldu menapoz dedi ama detaylı bilgi alamadım. Kendi dr um izin almış başka dr sadece bunu söyledi. Boşa gitmiş gibi oldum. Yoruldum bi kahve içeyim.
iş yerinde çay o zamanYok kuşum ya aman valla. Müdürle falan uğraşamam hasta beri gidecez artık.
Onu deneyeyim mutlaka. İlk defa duydum bebeğim.iş yerinde çay o zaman
havuç portakal yeşil elma smoothie?
dur güzel tarif bulayım sanaOnu deneyeyim mutlaka. İlk defa duydum bebeğim.