- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.521
Vuhuuu müthiş canımmTartıldım canım 109.7 canım yine ben dr a gittiğim için yazamadım bu sefer de egzamalarım için gittim. Bu aralar bünyem coştu nedense
Turşudan mı acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuu müthiş canımmTartıldım canım 109.7 canım yine ben dr a gittiğim için yazamadım bu sefer de egzamalarım için gittim. Bu aralar bünyem coştu nedense
Turşu sadece 2 kaşık rus salatasının içinde vardı çok yemedim ama olabilir. Ee menapoza da girdiğime göre yaşlanıyorum artık herşey dokunabilir.Vuhuuu müthiş canımm
Turşudan mı acep
Canım ne zaman drTurşu sadece 2 kaşık rus salatasının içinde vardı çok yemedim ama olabilir. Ee menapoza da girdiğime göre yaşlanıyorum artık herşey dokunabilir.
Canım 108 diyelimKontrol günüm haftaya salı ve 106 olmayı umut ediyorum ve hedefliyorum. Buraya yazayım da manifestliyim
İyilik cnmSen nasılsın
Yarın göstereceğim sonuçları bakalım ne diyecek inşallah soğuk havada bile şakır şakır terleme sorunuma bir çözüm bulurCanım ne zaman dr
Niye kız 106 olur yaCanım 108 diyelim
Afiyet olsun deneyim olmuşİyilik cnm
Annemle farklı bi ev yemekleri lokantasına geldik ay hiç beğenmedik ama açtık daha gelmeyiz
İnşallah olur canım bu hafta yavaşladı ya ondan dedimNiye kız 106 olur ya
AynenAfiyet olsun deneyim olmuş
Evet canımLenaG im nerde tam 110 kilo gelmiştin diyetisyende mi geçen salı?
tamam onu yazayım bi de 6 kasımda yazarızEvet canım
ay muhteşemmBugün menüm az oldu çok bir şey yiyemedim
Kalori 766
Karb. 52
4 lt su 6000 adım
Eki Görüntüle 3326527
Evdeki kilom canımtamam onu yazayım bi de 6 kasımda yazarız
peki 16 ekim 112.6 evdeki kilon mu diyetisyende mi
Dışarıda olduğum için böyle oldu ama akşam yemeğimi yiyişimi bir görseydin açlıktan nefes almadan yuttumay muhteşemm
dream menüm
kız kötü bişey mi dedim ben de 3 öğün ve çeşitlendirerek beslenmeyi çok isterdimDışarıda olduğum için böyle oldu ama akşam yemeğimi yiyişimi bir görseydin açlıktan nefes almadan yuttum
Yok kıs ne kötüsü normalde yapamadığım bir şey ya ondan didim evde olunca nedense acıkıyorumkız kötü bişey mi dedim ben de 3 öğün ve çeşitlendirerek beslenmeyi çok isterdim
Ben sevmem her öğün başka aslında biliyor musun bana kalsa kahvaltı hariç hep noodle la beslenebilirim. Ya da 3 öğün tost yiyebilirim.kız kötü bişey mi dedim ben de 3 öğün ve çeşitlendirerek beslenmeyi çok isterdim