Hedef 10 ayda en az: 25 kilo ~ 1 Temmuz 2019 (inşallah mutlu son:))

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Yeniden B.k 27.08.2018 99
G.k 22.09.2018 90.2
Hedef tarih : 1 temmuz 2019
En az verilmesi hedeflenen kilo: 29
Hedefe kalan :20
Azimle kilo vermek isteyen kararli ve sabırlı arkadaşları bekliyorum. Beraber ilerleyelim

Basladigim diyeti değiştirip tamamen farklı bir yol izliyorum. Her türlü diyet mübah kilo vermek isteyen insana. Diyet turu biraz da kisiye ozeldir. Ben her türlü yolu denemiş ama hiç birinde istikrar sağlayamamış biri olarak son seçeneğe ulaşmış bulunuyorum. Bakalım bu defa olacak gibi. Kesinlikle hiç bir ürünün reklamını yapıyor değilim. Bu konuda sui zan kapisini tamamen kapatmak istiyorum.. sadece kendimi gün gün izleyip başarımı görmek için kullanacağım günlüğümü..

Son düzenleme:
Selam başlangıç bugün oldu. Dün dışarda olunca doğru dürüst bir başlangıç yapamadım
11.30
Tavada yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin

13
1 sise maden suyu

14.45 Öğle yemeği: yeşil mercimekli çiriş (bir ot türü) yemegi, yoğurt, 4 minicik zeytinyagli yaprak sarma
Bayrama kadar et yemeğinden ne kadar uzak kaçarsam o kadar iyi. Son zamanlarda çok pişti evde herşeyin fazlası zarar proteinin de öyle.. Dengeyi bozuyor ister istemez.
Yemeği ekmeksiz acele etmeden doyacağımı anlayacak biçimde yedim. Doymadigimi anlayinca tabagima ekleme yaptım. Zamanla daha azıyla doyacak bu mide biliyorum:)

Aferin bana çaya gittiğim yerden sadece çay içmiş olarak döndüm. Yanındaki bisküvi, çerez, şekerleme, kuru meyvelerden almadim.

18.45
2 gündür dolapta sürünen 1 kase makarna salatası ve sebze yemeği yedim.

Selâmmım
Gece gece zombi gibi uyanık yazıyorum (02.37)
Misafirim vardı yoğunluktan yazamadım

10.30
2 dilim tam buğday
Tavada yumurta
Peynir
5 zeytin

15
1 dilim baklava

18.30
Et ızgara
1 servis kaşığı pilav
Salata
Havuç salatası

20.30
2 çatal pasta

23
Şeftalili aloeverali çay

Uykum gelmiyor yaa sabaha kahvaltı hazırlığı var sonra yolculayacagim bunlara enerji lazım ama benim gram uykum yok

Hadi bakalim devam yazmadim yogunluktan ama tembel ogrenci de olmadim o arada 6.2 kilo vererek döndüm a dostlar

Menümü yazayım

10.15
Aloeli çay, su, shake

13
3 gün kurusu
Bol su

14
1 tabak karışık lahana ve yaprak sarması
1 bardak ayran
Kıl biber

15.45
Nohutlu salata yağsız

18.45
Aloeli çay ve shake

3.5 lt su

13.gün (şok gün)

09.30
Aloeli çay, su, shake

11
1 salatalik

14
3 gün kuruşu

16
Aloeli çay su ve shake

19.30
Aloeli çay su ve shake

22
Aloeli çay ve su
3.5 lt su

Bugün haftada 1-2 kez yapacağım şok günlerden biriydi şuan açım yarın serbest kahvaltı günüm şimdiden sabırsızlanıyorum

Günaydın
Dünkü tartı 93
Bugün 92.1
Fark -900gr

Dün serbest gün yaptım anı bir kararla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama diyetten sıkılmamam için yapmam gerektigini hissettim.
Bugün tartı yok telafi etmek için öğünlerimde shake içicem bakalım yarına telafi etmiş olacak mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…