"Hecha İle Lezzete Yolculuk ! (Resimli)

Kusura bakma canım biraz geç cevap verebildim Bildiğim kadarıyla demirdöküm tencerede soyulma olmuyor :44: senin tencerelerin kaplamalımıydı ?

Birde yardımcı olmak amacıyla internette biraz araştırma yaptım ama mert solingen stell ile ilgili bir bilgi bulamadım kutunun üzerinde telefon numarası veya başka bir iletişim adresi var ise bana bildirirsen o şekilde araştırma yapabilirim canım

Birde aklıma gelmişken söyleyeyim demir döküm tencereler bazen paslanma yapabiliyormuş ama endişelenecek birşey yok tavayı güzelce yağlayıp 1 saat kadar fırında pişirdikten sonra eski güzelliğine geri kavuşuyormuş :81:

Başıma gelmedi ama gelirse bu şekilde tavamı atmak yerine yenileyebilicem :81:

Boşuna demiyolar ömürlük diye :97:

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için;
kutusunda herhangi bir iletişim bilgisi de yok iyice baktım,kullanma kılavuzu gibi bişey de çıkmadı içinden,mert solingen stell aliminyum döküm tencere seti ve 5 ayrı özellik sıralanmış,ayrıca made in europe yazıyo,fabrika bilgisi yazmıyo,bu şekilde kullanmak istemiyorum,kullanmıyorum zaten,aldığı yeri öğrenip oraya sormak gerek sanırım.neyse çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
yarın markafoniye geliyo bende almayı düşüyorum çeyizime
Ama karar veremedim tavasından mı almak lazım tencerisindenmi yada ikisini birden mi:44:

yarın markafoniye geliyo bende almayı düşüyorum çeyizime
Ama karar veremedim tavasından mı almak lazım tencerisindenmi yada ikisini birden mi:44:

Canım tenceresini tecrübe etmedim ama tavasını kesinlikle tavsiye ediyorum. :81: eğer bir tane alıcam diyorsan skillet düz tabanlı almanı tavsiye ederim. Hem et pişirebilirsin, hem makarna hemde üzerine alüminyum folyo kapatıp fırına verip kurufasulye pişirebilirsin (denemedim ama fırına girebiliyor tavalar) gerçi tencereleri beni acayip cezbediyo ama yarın bende bakayım o dediğin siteye :97: başka sorun olursa cevaplarım seve seve

Çokk sağol canım bak tabi yarın mutlaka. Hemde o dedğim siteye
yarı fiyatına geliyo ürünler.

Dün bahsettiğimiz alışveriş sitasine baktım kızlar istediğim tencere indirime girmiş ama tükenmiş :2:

ben doktora gittiğim için kaçırdım yine :2: nasip artık

Eğer almayı düşünüyorsanız kampanyaları kaçırmayın kızlar

Bende bu tencerelerden almak istiyorum ama bugün esse %50 alüminyum döküm tencereleri gördüm fiyatı çok uygun ama demir döküm kadar iyimidir bilgisi olan yada kullanan varmı? Lütfen yarın son gün.KArar veremedim bir türlü demir dökümmü alsam alüminyum dökümmü.pahalı olan iyidir herhalde ama bilemedim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…