"Hecha İle Lezzete Yolculuk ! (Resimli)

NaF

Sıradanım ama ÖN SIRA'dan
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
206
Merhaba arkadaşlar

Sizlere Hecha demir döküm tava hakkında deneyimlerimi anlatmak istiyorum.

Hecha ürünlerindan skıllet tava ve Grill Pan Square ızgara tavasını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. :81:

Benim hecha ile tanışmam bir yemek bloğu sayesinde oldu :97: gördüm beğendim eşim ile konuyu paylaştım ve almaya karar verdik ama istediğim ürünü bulunduğum yerde bir türlü bulamadım ve ne oldu bilin bakalım :44: Arkadaşım bana doğum günü hediyesi olarak istediğim tavanın ızgara yapılanını almış inanılmaz mutlu oldum :81: Ve tavayı görür görmez aşık oldum

İnanın abartmıyorum. Hemen akşamına eve gittim tavamı güzelce nemli bir bez ile sildim. :87: Ve eşime gelirken et almasını söyledim ilk deneyimim olduğu için çok heyecanlıydım :114:

Ve işte sonuç Nar gibi kızarmış 10 dakikada lokum gibi pişmiş mangal tadında etlerimiz

Bu deneyimden o kadar keyif aldık ki Kemikli tavuk ile denedik

Daha sonra kemiksiz tavuk eti ile denedik

Ve sonra köfte pişirdik hemde 3 dakikada (5 dakika gibi bir ısınma süresinden sonra)

O hırs ile balıkta denedim ama sonuç pek tahmin ettiğim gibi olmadı demek ki balık yapmamak lazımmış

Bu arada ızgara tavasından o kadar memnun kaldım ki diğer tavamı internetten bir satış sitesinden aldım :81: onda da nefis makarnalar,mantar soteler pişiriyorum kapağı yok ama başka bir tenceremin cam kapağını ona uydurdum bile

Şimdi gelelim nasıl pişireceğimize :82:

Öncelikle tavamızı ocağımızın üzerine kokuyoruz altını yüksek ateşte olarak açıyoruz ve tahminen 4-5 dakika kadar ısıtıyoruz :97: daha sonra orta ateşe alarak çok az sıvı yağ ile yağlıyoruz pişireceğimiz et,tavuk,köfte vs tavamıza yerleştiriyoruz ve arkalı önlü en çok 12 dakikada (Et'in kalınlığına bağlı olarak) pişiriyoruz.

Eeee iyi güzelde nasıl temizlenir bu tavalar :82: çok kolayy :81: öncelikle tavamızı kesinlikle sıcak iken soğuk su ile temas ettirmiyoruz tavamız soğuduğunda sıcak su ve bulaşık deterjanı ile süngerin yumuşak kısmı ile ovalayarak yıkıyoruz. yemek artıkları çıkmadı mı problem yok :79: tavamızın içine sıcak su ekleyerek 10-15 dakika bekletip yıkadığınızda temizlenecektir. :89:

Temiz bir mutfak bezi ile silerek kurumaya bırakıyoruz. :97: hepsi bu :81:

Her evde en az bir tane demir döküm tava & tencere bence olmalı çalışan hanımlar için inanılmaz pratik :81: ve mangal yapmaktan hoşlanmayan yada üşenen eşleriniz için bulunmaz bir nimet bu tavalar :81:

Ben şimdi hecha demir döküm tencerede pişen lezzetli mi lezzetli kuru fasulye hayali kuruyorum inşallah onuda deniycem

Bunlar da benim kullandığım tavaların resimleri kızlar :81:

et çok güzel öürünüyor
Tadı da görüntüsü kadar güzel canım
Ne kadara aldın canım?

Arkadaşım hediye olarak aldığını 100,00 TL ' dan almış (sıkıştırınca söyledi ) Bende alışveriş sitesinden aldığımı hemen hemen 100,00 TL' ya aldım canım :97:

Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama ömürlük olduğunu düşünürsek bence değer canım

nafım öyle güzel anlatmışın ki canım bu tavadan istedi valla
anlatışını yirim
dururmum düzelsin alırım valla et ve çeşitlerini çok severim

nafım öyle güzel anlatmışın ki canım bu tavadan istedi valla
anlatışını yirim
dururmum düzelsin alırım valla et ve çeşitlerini çok severim

Hehehe sağol canım benimm kampanyaları oluyor bazen canım ben sürekli takip ediyorum sanada haber veririm :81:

Tavsiyelerim sonucu şirketteki arkadaşıma 2 tane, kardeşine 2 tane, annesine 1 tane ve kendi anneme 1 tane aldırdım

benimm de uzunn süredir aklımda

biraz elim bollaşsın alıcam

demir döküm tavalarda çok daha yüksek sıcaklığa ulaşıldığından etin suyu içine hapsolup pişiyomuş
mmmmmm

haliyle de çok daha lezzetli oluyormuş

Aynen öyle olişimm konuşmuştuk seninle biliyosun :97: mutlaka bir tane edinmelisin canım :81:

anlatışını yesinler kız senin fıstığım benimmmm ağzıma et sürmediğim halde canım çekti valla nafişim bende bi ara bi çeyizime bide eve alırım

Bu arada illa ızgara yapılan tavasını almak zorunda değilsiniz :87: hafta sonu skillet tavada pişirdiğimiz(ben ve eşim) pirzola ve köftelerin resimlerini çektim ekliyorum hemen :81:

Bunlar benim pişirdiğim pirzolalar hemde 10 dakikada

Bunlar da mangal yapmayı düşündüğümüz hafta sonunda yağan yağmura inat eşimin evde pişirdiği köfteler

Bu köfteler toplam 20 dakikada pişti hemde çok lezzetliydi

özellikle öğle vaktini seçiyosun dii miiiiii

bu yaz peşindeydim demir döküm tavanın sonra bulamayınca kaynadı gitti

anlatışını yesinler kız senin fıstığım benimmmm ağzıma et sürmediğim halde canım çekti valla nafişim bende bi ara bi çeyizime bide eve alırım

Ayy canım benim teşekkürler bu tavada pişen eti yedikten sonra bugüne kadar nasıl olmuşta ben böyle bir lezzetten mahrum kalmışım diyeceksin :78: mutlaka almalısın mervecimm çalışan bayanlar için bulunmaz nimet ayrıca eşi mangal yakmayı sevmeyen ev hanımları için bırak ben pişiririm demek büyük bir keyif olsa gerek

özellikle öğle vaktini seçiyosun dii miiiiii

bu yaz peşindeydim demir döküm tavanın sonra bulamayınca kaynadı gitti

Evettt bakın iştahınız kabarsın sonra hemen tavadan alıp yapın diye eşimden pazarlamacılık bulaşmış sanırım görende hecha adına çalışıyorum zanneder

resimler tam süper olmuşş caanıımm köftelerrr pirzolalalarrr

resimler tam süper olmuşş caanıımm köftelerrr pirzolalalarrr

Beğenmene sevindim olişim ilk kampanyada yanaşıyorum yanına hecha hecha diye haberin olsun

Hımm, çok güzel görünüyorlar.. Ellerine sağlık canım :))

Beğenmene sevindim olişim ilk kampanyada yanaşıyorum yanına hecha hecha diye haberin olsun

benim size bu konuyla ilgili bi sorum var bilginiz vardır belki,benimde bir arkadaşım doğum günümde hediye etmişti 3'lü döküm tencere setini,kutusunda mert solingen steel yazıyo,çok özenli kullanmama rağmen,küçük ve orta boy tencerenin dibinde,kenarında soyulmalar oldu hemde bir iki ay içinde,kesinlikle metal bir araç kullanmadım oysa,teflon gibi dikkatli kullandım.şimdi tencereleri bu şekilde kullanmanın sağlık açısından bir zararı varmıdır acaba??kullanmıyorum şu an,daha önce döküm kullanmadığım için bilmiyorum,nette pek bişey bulamadım,bununla ilgili bilgisi olan başka arkadaşlarda varmıdır?bu tencereler soyulma yaparmı?
bu arada gerçekten çok güzelmiş tava, süper çok beğendim,iyi günlerde kullanın aldıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…