Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adını hiç duymadım canımKullanan bilen var mı kızlar?
Ya bende duymadım bizim eczacı değişik testler türetti beş dakka içinde var yok arası bişey çıkınca acaba test kötü mü dir merak ettim.Adını hiç duymadım canım
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti canımYa bende duymadım bizim eczacı değişik testler türetti beş dakka içinde var yok arası bişey çıkınca acaba test kötü mü dir merak ettim.
Eğer doğru ise 8 ama şu bi kaç aydır renglim düzensiz. Renglime de tam 5gün varYumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım
Cevap için öncelikle tesekkür ederim ve hayırlı olsun kaç gün kala öğrendiniz bide ben ilk idrarla yapmadım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Çok fazla kasık ağrısı ve biraz bulantı olunca şüphe duydum ama bat a daha 5günüm var. Resime bakabilir misiniz olabilir mi yoksa yersiz miBen iki gün önce bu marka ile öğrendim hamile olduğumu. Bende çok araştırdım bişey bulamadım testle ilgili. Kan testi verdim hamileyim.
Bu saatte istediğiniz gibi okuma hakkınız var benceHelal Point okudum
Tam adet günümde öğrendim ben canım. Çok hafif var gibi ama şöyle bişey diyeyim sözde erken gebelik testi olan bu test ile kaset test aynı anda aynı belirsizlikte gösterdi. Yani kasetlerden fazla bir fark yok gibi. Belirgin olmaması normal yani.Cevap için öncelikle tesekkür ederim ve hayırlı olsun kaç gün kala öğrendiniz bide ben ilk idrarla yapmadım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Çok fazla kasık ağrısı ve biraz bulantı olunca şüphe duydum ama bat a daha 5günüm var. Resime bakabilir misiniz olabilir mi yoksa yersiz mi
İlgilendiğin için yani aynı testi yapmış tecrübeli olarak ki diğer arkadaşlarıma da saygım sonsuz ayrıca teşekkür ederim. Üç aydır deniyoruz bi taraftan gene tutmamıştır diyorum diğer taraftan bence oldu saçma bi ikilem. Bi kızım var bin şükür Rabbim olmayan herkese nasip etsin bi kardeş çok istiyoruz ama hayırlısı. Bişey daha soracağım ayıp olmazsa hiç bi belirtin var mıydı dikkatini çeken. Geçen ay dolu belirti yaşadım su süt pıtırcıkları da dahil sonuç 3gün önce geldi rengliBir de ilk idrarın değilmiş o da çok etkiler
Merhaba test sonucunuz ne cikti pozitif mi negatifmiKullanan bilen var mı kızlar?
Merhabalar testiniz koyu muydu silik miydi nasıldı acabaBen iki gün önce bu marka ile öğrendim hamile olduğumu. Bende çok araştırdım bişey bulamadım testle ilgili. Kan testi verdim hamileyim.
Ne yaptınız o test sonucunuz ne çıkmıştı suan aynı durumu ben yaşıyorumBu saatte istediğiniz gibi okuma hakkınız var bence
Merhaba. Hamile kaldınız mı 2. Çocuğa ?İlgilendiğin için yani aynı testi yapmış tecrübeli olarak ki diğer arkadaşlarıma da saygım sonsuz ayrıca teşekkür ederim. Üç aydır deniyoruz bi taraftan gene tutmamıştır diyorum diğer taraftan bence oldu saçma bi ikilem. Bi kızım var bin şükür Rabbim olmayan herkese nasip etsin bi kardeş çok istiyoruz ama hayırlısı. Bişey daha soracağım ayıp olmazsa hiç bi belirtin var mıydı dikkatini çeken. Geçen ay dolu belirti yaşadım su süt pıtırcıkları da dahil sonuç 3gün önce geldi rengli