• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar head and shoulders ve saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burcu_bil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
34
0
86
Ankara
hayatım boyunca saçlarımla ilgili hiç sorun yaşamadım. saçlarım o kdr gür ki toka bile tutmuo. ama bu aralar çok dökülüodu saçlarım. ilk kez böle bi sorun olduğu için nette araştırırken bi iki ybancı sitede gördüm. head and shoulders ın saç dökülmesiyle ilgisi olduğu düşünülüo. ben de daha yeni head and shoulders kullanmıştım bi ay kdr bi süre. kendi şampuanım bitmişti almamıştım çünkü. haberiniz olsun ona göre kullanın die yaziim dedim. şimdi kullanmayı bıraktığımdan beri giderek azaldı dökülme. şimdi bi sorun yok. ama belki daha uzun süre kullanmak daha kötü yapabilirdi durumu. neyse işte budur:)
ii akşamlar

delikafadulden aaaaa bende bende yaşadım unu. ama ben dökülmesini azaltıyo diye almıştım. saçım kedi tüyüne döndü. bıraktım o şampuanı, hala bekliyorum düzelsin diyeÇok üzgünüm çoook:oklava:

ben limonlusunu kullanmistim nasilda dökmüstü banyoda birkere kullandim birdaha asla

yaapmayın ya kızlar bizde kullanıyoruz kepek ve saç dökülmesi için bende acaba mı demiştim ama demmekki döküyomuş benim saçlaruımda çok dökülüyo dr gittim testte vitamin eksikliği dedi ilaç verdi sanki çok az farketti gibi şimdi şampuanı değiştirsekte dökülecek:(((( hangi şampuanı kullansak acaba

Ben de saç dökülmesini azaltıyo diye duymuştum, hatta kardeşimin çok dökülüyo diye biri alıp getirmişti, 2-3 ay kullandık yeni yeni saçlar çıktı kızlar kardeşimde de bende de :sinifsinif:
Şu an kullanmıyorum ama tekrar kullanmaya başlıyım ben bunu ya, herkese yaramıyodur belki bilmiyorum ama bize iyi geldi.

belki herkesin bünyesinde farklı etki yapıodur tabi. ben başıma geleni yaziim de belki kullanmak isteyenler ona göre kullanır dedim. siz yine kendi kararınızı kendiniz verin tabi. benim yeni yeni azaldı dökülmesi. allahtan saçlarım çok gür de dökülenleri hemen telafi edio.
bi de bunun sloganı çok ironik: sıkıntıyı kafanızdan atın:roflol:
saç kalmayınca sıkıntı mıkıntı kalmıo tabi hahah

ben çoook uzun yıllardır kullanıyorum ya bu şampuanı çünkü kepeğe ve yağlanmaya karşı bitek o fayda etti
çocukken saçlarım aşırı derece gür ve kalın telliydi şimdi ise hiç gür değil ve ip ince aşırı derece fazla dökülmeye başladı
çokta beyaz saçım var dökülüyor zarar olmasın diye boyayı bile 3-4 ayda bi yapıyorum baya uzatıyorum diplerini
acaba gerçekten o şampuandanmı ya şaşırdım şimdi
ama bide kuaförüm bana koyu renk boyada çok saç döküyor yıpratıyor dedi ana rengim siyah fazla oynamak istemediğimden doğal dursun diye siya boyatıyorum

Back