• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP hayatı durdurun çağrısı yaptı

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
http://www.ensonhaber.com/hdp-hayati-durdurun-cagrisi-yapti-2015-10-12.html

demirtas_1750.jpg

HDP Merkez Yürütme Kurulu, yazılı bir açıklama yaparak halkın hayatı durdurmasını istedi. Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla yapılan açıklamada tüm işçilerden genel greve destek istendi.

HDP HAYATI DURDURUN ÇAĞRISI YAPTI

HDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Barış için Ankara'da yan yana gelenleri alçakça katlederek onların seslerini susturmayı amaçlayanlara, yaşamın ve barışın sesinin onlara inat susmayacağını her gün her yerde göstermeliyiz. Yitirdiğimiz insanlarımızın mücadelesini yaşamın her alanına ve üretimden gelen gücümüzle yaymak için genel greve gidiyoruz. Bu amaçla tüm işçi ve emekçileri, yurttaşlarımızı genel greve destek olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte hayatı durduralım."

YAVRU PARTİSİ İSYAN ÇAĞRISI YAPMIŞTI
HDP'nin yavru partisi DBP ise dün yaptığı açıklamayla halkı sokağa davet etmiş ve her yerin direniş alanına çevrilmesini istemişti.

Sokaklara çıkanlar şimdi sokaklarda yaşıyor.
Çözüm siyasettir.Her kim sokağa çıkarsa yalnızca kan dökülür.
Arap baharı diye dış ülkelerin ve çıkarcı siyasetçilerin başlattığı savaş atmosferinin içine çekilmeye çalışıyoruz.
Onların tek amacı silah satmak.Herkes kendine gelmeli.Tek gerçeğimiz VATAN olmalı.

herkes sokağa çıkacak orası burası kıralacak insanlar ölecek yaralanacak fikir ayrılıkları artacak cinnet geçirelecek hdp nin tek istediği bu sokak çözüm değil kalabalık ortamlardan da uzak durun yine bomba patlamayacağına garanti yok

http://www.ensonhaber.com/hdp-hayati-durdurun-cagrisi-yapti-2015-10-12.html

demirtas_1750.jpg

HDP Merkez Yürütme Kurulu, yazılı bir açıklama yaparak halkın hayatı durdurmasını istedi. Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla yapılan açıklamada tüm işçilerden genel greve destek istendi.

HDP HAYATI DURDURUN ÇAĞRISI YAPTI

HDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Barış için Ankara'da yan yana gelenleri alçakça katlederek onların seslerini susturmayı amaçlayanlara, yaşamın ve barışın sesinin onlara inat susmayacağını her gün her yerde göstermeliyiz. Yitirdiğimiz insanlarımızın mücadelesini yaşamın her alanına ve üretimden gelen gücümüzle yaymak için genel greve gidiyoruz. Bu amaçla tüm işçi ve emekçileri, yurttaşlarımızı genel greve destek olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte hayatı durduralım."

YAVRU PARTİSİ İSYAN ÇAĞRISI YAPMIŞTI
HDP'nin yavru partisi DBP ise dün yaptığı açıklamayla halkı sokağa davet etmiş ve her yerin direniş alanına çevrilmesini istemişti.
şuu tipe bakk..

Ya kim dinliyor bunlari bazilari kuzzuuu kuzuuu diyordu acaba istikamet mi sasti.

şuu tipe bakk..

kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye bir söz vardır.bilirsiniz.Dış görünüşe laf söylemekle,koyun ,kuzu benzetmesiyle farkınız olmuyor.
Hiç bir şekilde düşüncelerini ,yaptıklarını,sözlerini tasvip etmesemde bu grubun,kendilerini onaylamasam da bu tip yakıştırmalar sorun çözümü için değil körüklemek için yapılan bir davranıştır bu ,bence.

kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye bir söz vardır.bilirsiniz.Dış görünüşe laf söylemekle,koyun ,kuzu benzetmesiyle farkınız olmuyor.
Hiç bir şekilde düşüncelerini ,yaptıklarını,sözlerini tasvip etmesemde bu grubun,kendilerini onaylamasam da bu tip yakıştırmalar sorun çözümü için değil körüklemek için yapılan bir davranıştır bu ,bence.
Evet diger kuzu soylemleri olurkende boyle bir aciklama guzel olurdu.

He çıksınlar dışarıya sorun olmaz bu sefer demi? Olmaz biliyorum . Yeterinxe insan katledildi zaten ...

Katilmiyorum bu grev fikrine.
Sendikam grevde ama su anda okula gidiyorum.Grev icin 1 gun bile olsa cocuklarin egitim hakkini ellerinden almak bana bir yanlisi duzeltirken dogruyu da bozmak olarak geliyor.
Umarım tüm öğretmen ve doktorlarımız senin kadar duyarlı davranır chelzy.
Sağlık ve eğitim duraksamamalı.

kendilerı lüks hayatlarına devam ederken başkalarını harcamak istıyorlar. akıllı olun kanmayın. madem çözüm sokak başta kendi çıksın çocugu çıksın abisi babası çıksın. maşa olmayın.

hani buralarda erdoğanın bir fotoğrafı paylaşılmıştı..neka dalga konusu olmuştu.. Tepkini oryada yazdınmı kito.. şu bana yazdıklarınıda o fotoğrafı koyup alay edenlerede yazdınmı.. kito..

hani buralarda erdoğanın bir fotoğrafı paylaşılmıştı..neka dalga konusu olmuştu.. Tepkini oryada yazdınmı kito.. şu bana yazdıklarınıda o fotoğrafı koyup alay edenlerede yazdınmı.. kito..

görürsem yazarım.
haklısın demek zor mu ?

Back
X