- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
sanırım çoğunluğu mhp ye verecek chp yede verecek olan var ama ben yanlış bulmuyorum kemal kılıçdaroğlu nu ben samimi buluyorum ya başörtüsü ve ihl ler konusundaki söylemleriniBen şunu ciddi merak ediyorum , konuyla alakasız olacak ama;
cemaat kimi destekliyor ? iktidar chp'yi diyordu ama hiç o yönde bir algı oluşmadı bende..
cemaatci yada cemaatci ahbaplaarı olanlarla bu konuda sohbeti olan oldumu acaba ?
Şu geçen yıl tutuklanan polisler mhp' den aday olmak istediler mhp reddettti, chp de zaten ön seçim yapmıştı adayları belirlerken herkes aday adayı olabiliyordu cemaatin birkaç polisi aday adayı oldu ama ön seçimde seçilemediler zaten, mhp de chp de sırt döndü bir nevi yani. Hatta az önce cemaatin kanalında bir cemaatçi gazeteci dünyanın lafını etti chpye mhpye işte niye destek olmuyorlar tutuklanan polislere hakimlere vs. Gibilerinden. Hdp' yi söylemeye gerek yok zaten alakaları yok cemaatle. Bizzat birlikte hareket edemiyorlar bu konuda eşimin birkaç cemaati savunan arkadaşları var bazısı hakan şükür' e oy verecekmiş bazısı da saadet- bbp ittifakına falan takılıyormuş. Bireysel davranıyorlar bu seçim sanırım toplu bir yönelimleri yok ama galiba.Ben şunu ciddi merak ediyorum , konuyla alakasız olacak ama;
cemaat kimi destekliyor ? iktidar chp'yi diyordu ama hiç o yönde bir algı oluşmadı bende..
cemaatci yada cemaatci ahbaplaarı olanlarla bu konuda sohbeti olan oldumu acaba ?
sanırım çoğunluğu mhp ye verecek chp yede verecek olan var ama ben yanlış bulmuyorum kemal kılıçdaroğlu nu ben samimi buluyorum ya başörtüsü ve ihl ler konusundaki söylemlerini
Şu geçen yıl tutuklanan polisler mhp' den aday olmak istediler mhp reddettti, chp de zaten ön seçim yapmıştı adayları belirlerken herkes aday adayı olabiliyordu cemaatin birkaç polisi aday adayı oldu ama ön seçimde seçilemediler zaten, mhp de chp de sırt döndü bir nevi yani. Hatta az önce cemaatin kanalında bir cemaatçi gazeteci dünyanın lafını etti chpye mhpye işte niye destek olmuyorlar tutuklanan polislere hakimlere vs. Gibilerinden. Hdp' yi söylemeye gerek yok zaten alakaları yok cemaatle. Bizzat birlikte hareket edemiyorlar bu konuda eşimin birkaç cemaati savunan arkadaşları var bazısı hakan şükür' e oy verecekmiş bazısı da saadet- bbp ittifakına falan takılıyormuş. Bireysel davranıyorlar bu seçim sanırım toplu bir yönelimleri yok ama galiba.
30 martta Ankarada bbpye verin diyorlardi ablalar abiler. Bu secimde de oyle olur.cvplarınız ıcın tesekkurler bayanlar.. cıdden bılgım yoktu ve merak edıyordum..
karsı masamda oturan oda arkadaslarım!! ınatla hdp ye vereceklerını soyluyordu cok ınatlastım bir bilene sormakta çözüm buldum..
hakan şüküre gitmesıne hıc sasırmam zaten 17 aralıkla ayırdı kendını..
mhp bastan arkasını dönmüş gercekten , chp de seçimde kalmıslar bısey dıyemicem..
saadet-bbp ye yarayacak yanı. hayırlısı...
30 martta Ankarada bbpye verin diyorlardi ablalar abiler. Bu secimde de oyle olur.
Tayyip Bey mhp chp pensilvanyayla ortak diyerek algi operasyonu yapmaya çalışıyor.
27.01 hdp ye verecek olanlar da var cnm cemaatte şaşırma onlara bişey diyemiyorum akp 17 aralık ın acısını feci bişekilde çıkardı onlardan dolayısıyla akp olmasın da kim olursa olsun mantığındalar
çalıp çırpana göz yummak oy vermek vatana ibadet oluyor herhaldeAnkara Yeni Mahalle’de AKP’lilerle buluşan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Eğer bir Müslüman HDP’ye oy verirse imanından şüphe ederim, çünkü HDP dinsiz ve Marksist bir yapı. Kendilerinden olmayanları öldüren bir yapıdır. HDP’ye oy verecek olanlar önce Allah’ı, vatanı düşünsün. Sakın hataya düşüp HDP’ye oy vermesin. HDP’ye oy vermek dine, Türkiye’ye, mukaddesata ihanettir” dedi.
http://www.birgun.net/haber-detay/a...hdp-dinsiz-ve-marksist-oy-vermeyin-82158.html