Gebeliğe Hazırlık Hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu haftada imkansız . En az 4+5 ten sonra vajınal kese görünebilir
Canım şöyle birşey var. Ben 10 şubatta regl oldum 10 martta bekliyordum 8 martta akşam bi adet sancim oldu lavo Boya gittim iç çamaşırimda kahve rengi leke olmuş snra idarrimi yaparken az az kan geldi ama sancidan duramadı 1 tane dolorex ve diclofam kullandim rahatldm lavoboya gittikçe küçücük küçük pihtilar geldi hiç pet kullanmadım peçete koydum ona az az siyahimsi kan gbi geliyordu 5 gün sürdü böyle ve bitti idrar testi yaptm bir sürü negatif çıktı dr gittim hamile olsam 4 5 haftalık olması lazımdı dr yok dedi snra dış gebelik olabilir ddi kan vermedim haln yarın vercem. Ben ertesi gün hapi kullandim ondan olabilir ddi dr anladım ama bir türlü bide çoook fazla strese girdim ondan da olabilir

Yumurtlamadan beri adet sancım oldu hep sızı seklinde sabahları uyanınca genelde
Bide batmalar oldu
Beyaz akıntıyla sürekli
Son 3 gündür midem bulanıyo halsizim göğüs hassasiyeti var
Bende 2 hafta dr akinti yok canım adet zamanın yaklasnca akinti olmazdı. Ara ara küçük geliyor. Göğüsüm haşhaş suan canım haftadır baska da yok arada kasiklrmda batma elim ayağım buz gibi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…