- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
- Konu Sahibi sna_yildirim
-
Çıkar bence benimde 8 nisanArkadaşlar adetim 8 nisanda olması gerek. 8 nisanda kan versem hamilelik çıkar mi yoksa geçmesi mi lazım
Idrar yaptım 5 tane ama negatif adet belirtim olarak her zamn gögüs agrim ve dolgunlasrdi yine öyle ama bilmiyorum kasığında batma varÇıkar bence benimde 8 nisan
Salı günü idrar testi yaptm ama negatif çıktı onun öncesndede 4 tane yapmstmÇıkar canım bir hafta öncesinde bile çıkardı kanda varsa hatta şuan idrar testinde bile çıkar büyük ihtimalle varsa
Cikar cnm ben idrar testimi adetim 2 gun gecince yaptim bariz kipkirmizi pozitiftiIdrar yaptım 5 tane ama negatif adet belirtim olarak her zamn gögüs agrim ve dolgunlasrdi yine öyle ama bilmiyorum kasığında batma var
Salı erkenmiş canım bir de şimdi deneSalı günü idrar testi yaptm ama negatif çıktı onun öncesndede 4 tane yapmstm
Hayırlısı ne diyelim benimde ara ara oluyo ama belkı psikolojik tırIdrar yaptım 5 tane ama negatif adet belirtim olarak her zamn gögüs agrim ve dolgunlasrdi yine öyle ama bilmiyorum kasığında batma var
Zaten degilsindir. Teste cikardi yoksaHmm hamile olmak istemiyorum zaten
Şimdi de verseniz çıkarArkadaşlar adetim 8 nisanda olması gerek. 8 nisanda kan versem hamilelik çıkar mi yoksa geçmesi mi lazım
benim adetim 30 marttiArkadaşlar adetim 8 nisanda olması gerek. 8 nisanda kan versem hamilelik çıkar mi yoksa geçmesi mi lazım
Yoktur inşallah canım. Belirtin var miydi pekibenim adetim 30 martti
22 martta idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi
25 martta kan testi yaptırdım 102 çıktı adetten 2 gün önce 621 oldu
30 mart da 1571 olmuştu..
erken gebelik varsa çıkar
Arada baş dönmem vardı ama erken diye önemsemedim başka hiç bir belirtim yok hala yok pozitif çıkmasa hamile değilim derim.. rüyamda hamile olduğumu gördüm ona göre test yaptım çıktı... senin içinde hayırlısı olsun inşallah ❤Yoktur inşallah canım. Belirtin var miydi peki
Bende hamilelik belirtisi yok desem sadece adet tarihim yaklaşınca 1 hafta gögösum ağrıyor ve dolgunlasiyor suan yine öyle pazartesi hasta olmam lazım inşallah olurum baya stres yaptım.Arada baş dönmem vardı ama erken diye önemsemedim başka hiç bir belirtim yok hala yok pozitif çıkmasa hamile değilim derim.. rüyamda hamile olduğumu gördüm ona göre test yaptım çıktı... senin içinde hayırlısı olsun inşallah ❤
Hayırlısı olsun canım.. Allah isteyenlere versinBende hamilelik belirtisi yok desem sadece adet tarihim yaklaşınca 1 hafta gögösum ağrıyor ve dolgunlasiyor suan yine öyle pazartesi hasta olmam lazım inşallah olurum baya stres yaptım.
Ultrasonda görünmemesinokdr doğalki .Pazartesi gidebilirim ancak
Idrar testi yaptm o kadar bazıları idrara güvenmeyin diyor bazıları çıkıyor diyor bende anlamadım 5 tane yaptm 1 tane pozitif çıkmadı 10 saat beklettigimde olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?