Ahh cnm keşkeHayırlısı olsun canım ikiz de olabilir acele etmeyin
Ahh cnm keşkedış gebelik falan deyince doktor çok korktum dün ağlamaktan şiştim .. salı günü tekrar gidicem ama şuan ne hissedeceğimi bile bilmiyorum korkudan anne tarafında ikiz var bizde, keşke öyle olsa ne güzel olurdu
Haber vericem mutlaka insan bir ışık arıyor gerçekten böyle dönemlerde , umarım iyi haber veririm.Kalbini ferah tut Allah a dayan ve güven canım. Rabbim neylerse guzel eyler. Senin ve ailen için en hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberlerini bekliyorum :)
Şu an sizi çok iyi anlıyorum merak ettim sonuç ne çıktıKızlar yarın yaklaştıkça korkum artıyor bugün de sol kasığımda hafif ağrılar var ne anlama geliyor hiç bilmiyorum Allahım yarın hayırlı haberler alayım nolur dua edin
Çok şükür 11. Haftadayım :) 10 gun sonra yine kontrolüm varŞu an sizi çok iyi anlıyorum merak ettim sonuç ne çıktı
7 haftalik hamileyim ilk gittim kese yok dedi 10 gün sonra gel dedi gittim kese var ama içi boş dedi kese normalden küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başka doktora gittim kese yı gördü bebeği gördü kese düzensiz dedi şekli biraz bozuk dedi iki gün sonra kanamam başladı bozuk gebelik ama bebek yasiyo kalp atışı var beklemek belirsizlik mahvediyo insaniÇok şükür 11. Haftadayım :) 10 gun sonra yine kontrolüm var
Kalp atısı varsa bebek varsa neden bozuk gebelik diyorlar anlamadım ? Hangi şehirdesin doktorun iyi mi ? Bazen doktor da çok onemli oluyor bu konularda7 haftalik hamileyim ilk gittim kese yok dedi 10 gün sonra gel dedi gittim kese var ama içi boş dedi kese normalden küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başka doktora gittim kese yı gördü bebeği gördü kese düzensiz dedi şekli biraz bozuk dedi iki gün sonra kanamam başladı bozuk gebelik ama bebek yasiyo kalp atışı var beklemek belirsizlik mahvediyo insani
Ankarada yım 3 dr gezdim aynı şeyleri söyĺüyorlar kese düzensiz kalp atışı var ama çok zayıf atiyo diyo dr daha hızlı atması lazım diyo rabbim hayırlısı neyse onu versin cumartesi gününden beri yataktayımKalp atısı varsa bebek varsa neden bozuk gebelik diyorlar anlamadım ? Hangi şehirdesin doktorun iyi mi ? Bazen doktor da çok onemli oluyor bu konularda
İnşallah düzelir cnm biraz beklemek de onemli bı işlerde belki de bir haftaya herşey yoluna girer , haber ver bana daAnkarada yım 3 dr gezdim aynı şeyleri söyĺüyorlar kese düzensiz kalp atışı var ama çok zayıf atiyo diyo dr daha hızlı atması lazım diyo rabbim hayırlısı neyse onu versin cumartesi gününden beri yataktayım
Tamam canimİnşallah düzelir cnm biraz beklemek de onemli bı işlerde belki de bir haftaya herşey yoluna girer , haber ver bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?