• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg yüksek kese belirsiz görünüyor? Böyle olan var mı?

Gusucuk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
323
149
23
38
merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Yıllardır takip edip çeşitli konularda yorumlarınızı okuyorum. Ben daha once bir kez kürtaj oldum haziran ayında , ozaman kese gozukuyordu ama kalp atısı gozukmemişti bu nedenle alındı. Şimdi tekrar hamileyim ama malesef dün doktor keseyi belli belirsiz gördü, net değildi. Üstelik dün hcg 3514 tü. Buna rağmen net görünmeyince dış gebelikten şüphelendi. Salı tekrar görüneceğim( bu arada vajinal muayene yapıldı) Sat 15 aralık ancak ilişki tarihimi baz alırsam geç döllenme gibi de görünüyor , yani doktor 1 hafta geriden de geliyor olabilir dedi ama hcg yi ölçtürdükten ve kendisine bildirdikten sonra dış gebelikten şüphelendi (halbuki muayenede dıs gebelik yok gibi demişti) çok korkuyorum bu tarz birşey yaşayan var mı? Bu arada hcg değerlerim 19 ocak: 45 , 24 ocak: 743 27 ocak: 3514 hızlı bir artış olmus :KK43:

Hayırlısı olsun canım ikiz de olabilir acele etmeyin

Ahh cnm keşke :( dış gebelik falan deyince doktor çok korktum dün ağlamaktan şiştim .. salı günü tekrar gidicem ama şuan ne hissedeceğimi bile bilmiyorum korkudan :( anne tarafında ikiz var bizde, keşke öyle olsa ne güzel olurdu

Ahh cnm keşke :KK43: dış gebelik falan deyince doktor çok korktum dün ağlamaktan şiştim .. salı günü tekrar gidicem ama şuan ne hissedeceğimi bile bilmiyorum korkudan :KK43: anne tarafında ikiz var bizde, keşke öyle olsa ne güzel olurdu

Kalbini ferah tut Allah a dayan ve güven canım. Rabbim neylerse guzel eyler. Senin ve ailen için en hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Kalbini ferah tut Allah a dayan ve güven canım. Rabbim neylerse guzel eyler. Senin ve ailen için en hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberlerini bekliyorum :)
Haber vericem mutlaka insan bir ışık arıyor gerçekten böyle dönemlerde , umarım iyi haber veririm.
Böyle örnek yaşayan kimse yok mu acaba ?

Herkesin 5 haftada görünecek diye bisey yok bekleyin biraz daha

Kızlar yarın yaklaştıkça korkum artıyor bugün de sol kasığımda hafif ağrılar var ne anlama geliyor hiç bilmiyorum Allahım yarın hayırlı haberler alayım nolur dua edin

Çok şükür 11. Haftadayım :) 10 gun sonra yine kontrolüm var
7 haftalik hamileyim ilk gittim kese yok dedi 10 gün sonra gel dedi gittim kese var ama içi boş dedi kese normalden küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başka doktora gittim kese yı gördü bebeği gördü kese düzensiz dedi şekli biraz bozuk dedi iki gün sonra kanamam başladı bozuk gebelik ama bebek yasiyo kalp atışı var beklemek belirsizlik mahvediyo insani

7 haftalik hamileyim ilk gittim kese yok dedi 10 gün sonra gel dedi gittim kese var ama içi boş dedi kese normalden küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başka doktora gittim kese yı gördü bebeği gördü kese düzensiz dedi şekli biraz bozuk dedi iki gün sonra kanamam başladı bozuk gebelik ama bebek yasiyo kalp atışı var beklemek belirsizlik mahvediyo insani
Kalp atısı varsa bebek varsa neden bozuk gebelik diyorlar anlamadım ? Hangi şehirdesin doktorun iyi mi ? Bazen doktor da çok onemli oluyor bu konularda

Kalp atısı varsa bebek varsa neden bozuk gebelik diyorlar anlamadım ? Hangi şehirdesin doktorun iyi mi ? Bazen doktor da çok onemli oluyor bu konularda
Ankarada yım 3 dr gezdim aynı şeyleri söyĺüyorlar kese düzensiz kalp atışı var ama çok zayıf atiyo diyo dr daha hızlı atması lazım diyo rabbim hayırlısı neyse onu versin cumartesi gününden beri yataktayım

Ankarada yım 3 dr gezdim aynı şeyleri söyĺüyorlar kese düzensiz kalp atışı var ama çok zayıf atiyo diyo dr daha hızlı atması lazım diyo rabbim hayırlısı neyse onu versin cumartesi gününden beri yataktayım
İnşallah düzelir cnm biraz beklemek de onemli bı işlerde belki de bir haftaya herşey yoluna girer , haber ver bana da

Back