Umarım öyledir ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı bu çocuk haberine çok sevinmiştik4 gün önce 17, 2 gün önce 34 olsa, ve 1 gün önce de 50 gayet normal değeriniz
Yani artış normal, umarım başka bir aksilik yoktur da sağlıkşı bir hamilelik olurUmarım öyledir ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı bu çocuk haberine çok sevinmiştik
Bende anlamadım gerçekten 3 günde ne kadar artması gerekiyorsagayet normal geldi bana değer ya. neden öyle dedi ki aile hekimi anlamdım
İnşallah teşekkür ederimYani artış normal, umarım başka bir aksilik yoktur da sağlıkşı bir hamilelik olur
Sizin değerleriniz nasıl artıyor kaç günde ne kadar artış olduMerhaba arkadaşlar benimde değerlerim cok yavaş artıyor ne yapıcam bilemiyoruz
Adetin 3. Günü 127 7. Günü 253 benimde yavaş ilerliyor senin değerler nasılSizin değerleriniz nasıl artıyor kaç günde ne kadar artış oldu
416Sizin değerleriniz nasıl artıyor kaç günde ne kadar artış
merhaba arkadaşlar benimde adetim 4 gün gecikti test yaptım silik çıktı 2 günde bir kan verdim sonuçlarım
150
180
245
342
neden böyle oldu sonuc ne bilmiyorum doktor alttan muayene etti dış gebelik yok dedi cok endişeliyim
7 haftalık hamileyim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah siz gittiniz mi kadın hastalıkları doktorunaAdetin 3. Günü 127 7. Günü 253 benimde yavaş ilerliyor senin değerler nasıl
Doktor dış gebelik yok dediğine göre keseyi gördü mü
İnşallah canım...7 haftalık hamileyim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah siz gittiniz mi kadın hastalıkları doktoruna
Merhaba beta hcg değerleriniz nasıl devam etti bu haftaya kadar. Benimki de yavaş ilerliyor gibi.. adet gecikmesinin 2.günü 28,2 iki gün sonra 40,67 haftalık hamileyim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah siz gittiniz mi kadın hastalıkları doktoruna
Hcg 262 yi gördükten sonra tekrar test yaptırmadım açıkçası ilkinde 17 çıktı 2 gün sonra 50 çıktı 3 gün sonrasında 262 olmuştu sonrasında keseyi görmek için bekledikMerhaba beta hcg değerleriniz nasıl devam etti bu haftaya kadar. Benimki de yavaş ilerliyor gibi.. adet gecikmesinin 2.günü 28,2 iki gün sonra 40,6