evet doğru söylüyorsun canım.ama ne bilim referans aralığı da 0.5-5 yazınca ümitlendim.ilk kez 0.2 çıktı.inşallah vardırCanim benim bi gebeligimde 1.5 ciktii negatifti.3gun sonra 10 oldu.ama birin ustundeydi.senin baya düşük canim yaa zamana bırak en iyisi
sen adete kaç kala yaptırmıştın canımCanim benim bi gebeligimde 1.5 ciktii negatifti.3gun sonra 10 oldu.ama birin ustundeydi.senin baya düşük canim yaa zamana bırak en iyisi
Bir gun onceydi tatlim.ins gonlune gore olsunsen adete kaç kala yaptırmıştın canım
sağol canım.benim daha 4 gün var bekleyeceğim mecbur.idrar testi yapsam çıkmaz sanırım kanda çıkmadığına göreBir gun onceydi tatlim.ins gonlune gore olsun
arkadaşlar bugün rahatsızlanıp dra gitmiştim hcg yapıldı referans aralığı 0.5-5 değerim 0.2 çıktı.normalde hep 0 ya da 0.01 çıkardı.acaba geç döllenme olabilir mi?adet 10 haziran.değeri böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç? lütfen yardım edin.bu arada ovu.testi yapıyordum teste göre 27 sinde yumurtladım.ama şimdi diyorumki belki test de yanlıştı geç yumurtlamışımdır.kendimi boşa mı umutlandırıyorum yaaalütfen bir mucize olsuuuunn.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ne biliyim canım ya böyle düşük olup sonradan yükselenleri duydum.dr da olabilir dedi beklicez.hayırlısı olsunCanım hevesini kırmak istemem ama geç döllenme olsada daha yüksek çıkması gerekiyor adet öncesi zaten beta hcgnin 4 e kadar çıkması bile normal sayılıyor. hamiş olsaydın en az 20 30 çıkartı ben adetten 6 gün önce öğrendim 288 le sen hesapla erken yada geç döllenmede değildi. ayrıca her ay hamilemiyim diye o kadar kasıyordum ki 2 ayda bile bıktım 3. ay aman yeter olmuyorsa olmuyor dediğim ay oldu. (bende ovulasyon testi kullandığım ay hamiş kaldım )
ne biliyim canım ya böyle düşük olup sonradan yükselenleri duydum.dr da olabilir dedi beklicez.hayırlısı olsun
bakalım çok kaptırmıyorum zaten inşallah drun dediği gibi geç döllenmedir.sen de sağlıkla al kucağına bebeğini canımHer türlü olabilir bu bir mucize zaten canım benim oğluşumda mucize.. ama sen yok diye hazırla kendini (ilaç kullanma hiç)