- 15 Ağustos 2024
- 29
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi Ozlem Yuksel2020
2 gün sonra yaptır artarsa sağlıklı gebelik zaten değer anca adetten sonra güçlü artıyor.Kızlar tekrardan merhabalar. Dün 2 farklı İdrar testinde birisi erken gebelik testi diğeri kaset test ; pozitif gördükten hemen sonra hastanede kan verip beta testi yaptırdım hcg değerim 171 çıktı. Daha regli olmama 5 gün var. Önce ki aydan itibaren ortalama toplam 25 gün aralıkta sürekli gün aşırı eşimle birlikte olduk dün test yapılan güne kadar.. Bu değeri ve regli tarihine 5 gün kala çıkmasını yorumlarsınız ? Ne tavsiyeleriniz vardır ? Daha ilk gebelik olacağı için biraz acemiyim kusura bakmayın . Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim yanıtını yorumunuz içinBeta değerinin kaç çıktığının önemi yok. Önemli olan 2 günde bir iki katı artış olması.
2 gün sonra tekrar kan vermen gerekiyor yani. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için2 gün sonra yaptır artarsa sağlıklı gebelik zaten değer anca adetten sonra güçlü artıyor.
İnşallah sağlıklı olurSuanki teste gore hamilesiniz artisi takip edip saglikli bir gebelikmi kontrolde olun
Şu an artması lazımTeşekkür ederim yanıtını yorumunuz içinPeki Regli gününden sonra mı 5 gün sonra mı hızlı artar veya şuan periyodik 2 günde mi artış olur ?
Merhabalar tekrardanŞu an artması lazım
Haydi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar tekrardanBugün (cumartesi) ikinci kan testi oldum 491 çıktı ilki 171 di iki gün arayla yapıldı. Doktor haftaya 4,5 gün sonra çarşamba gel dedi ultrason ile keseye bakıcakmış. Umarım hayırlı sağlıklı bir haber olur ☀
Rabbim sizede nasip etsinHaydi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahDarısı bana ve tüm isteyenlere
MerhabalarEki Görüntüle 3469264 benim test sonucum da böyle anlamadım ne oluyor bu
MerhabalarBeta Hcg ; 5 ve üzeri değerde pozitif deniliyor. Sonrada 5 üzeri hcg değerin 2 günde bir artışı takip ediliyor.. Sizin sonucunuz
5 in altında olduğu için gebelik var şeklinde değerlendirme yapılmıyor negatif oluyor. Hamilelik mi istiyordunuz?
1 hafta geçmiş üzerinden sonucunuz nedir)hayırlı olsun.beta kaç olunca bakılıyor şimdi keseyeMerhabalar tekrardanBugün (cumartesi) ikinci kan testi oldum 491 çıktı ilki 171 di iki gün arayla yapıldı. Doktor haftaya 4,5 gün sonra çarşamba gel dedi ultrason ile keseye bakıcakmış. Umarım hayırlı sağlıklı bir haber olur ☀
Merhabalar1 hafta geçmiş üzerinden sonucunuz nedir)hayırlı olsun.beta kaç olunca bakılıyor şimdi keseye
Hayırlı olsun çok sevindim.Mide bulantlariniz var mı bir şey kullanıyor musunuz 1 haftadır istifra ediyorum ben de.Agzima bir şey almaktan korkuyorum ((Merhabalar. Keseye baktı doktorumuz inşallah 10 gün sonra kalp dinleyeceğiz. Keseyi beta değeri 2000 lerdeyken gördü doktorumuz.