Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel artmış canım sıkıntı yok merak etme hayırlı olsunkızlar içime kurt düştü adetin 22.günü hcg 35 çıktı,bugün yani 24.gün 92 çıktı şuan adete 4-5gün var.doktorum 2gün sonra tekrarla dedi değer kötü mü benim gibi olan var mı
Maşallah çok iyi canım merak etme düşmez artık bebişin sıkı sıkı tutunmuş annesiTesti yine tekrarladım 35-92-216 şuan adetime 2gün kaldı stres yapıyorum
canım merak ettim test için özele mi devlet has. yada sağlık ocağına mı gidiyorsunuzkızlar içime kurt düştü adetin 22.günü hcg 35 çıktı,bugün yani 24.gün 92 çıktı şuan adete 4-5gün var.doktorum 2gün sonra tekrarla dedi değer kötü mü benim gibi olan var mı
İnşallah canım inşallahhh doktorumdan haber bekliyorum yine tekrarla diyebilirMaşallah çok iyi canım merak etme düşmez artık bebişin sıkı sıkı tutunmuş annesi
Doktorum özel klinikte ama hcg yi hep aynı yerde aile hekimimde yaptırıyorum evime yakıncanım merak ettim test için özele mi devlet has. yada sağlık ocağına mı gidiyorsunuz
teşekkür ederim canımDoktorum özel klinikte ama hcg yi hep aynı yerde aile hekimimde yaptırıyorum evime yakın
Rica ederim canımteşekkür ederim canım