• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG si 0.100 çıkıpta hamile olan var mı acaba???

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Dün gece acilde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı HCG değerim böyle olup hamile olan var mı acaba sonradan değer yükselir mi günümden 5 gün geçti

Benim üç gün geçtiğinde 500 çıkmıştı doktorum çok erken gelmişsin dış gebelik olabilir demişti tabi suan 9 hafta beş gunluguz yani 001 yok diye biliyorum beta 100 de doktorunla ayrıntılı konuşsan iyi olur sonradan üzülmeni istemem

Benim üç gün geçtiğinde 500 çıkmıştı doktorum çok erken gelmişsin dış gebelik olabilir demişti tabi suan 9 hafta beş gunluguz yani 001 yok diye biliyorum beta 100 de doktorunla ayrıntılı konuşsan iyi olur sonradan üzülmeni istemem
Teşekkürler

Dün gece acilde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı HCG değerim böyle olup hamile olan var mı acaba sonradan değer yükselir mi günümden 5 gün geçti
Normalde negatif demek ama bazen gec dollenme olabiliyor adet gununden 14 gun gecmesine ragmen adet olamazsan kan testini ya da kaset test denemeni öneririm.

Back