- 10 Temmuz 2018
- 90
- 60
- 34
-
- Konu Sahibi Gamzeanne olsun
5 haftalikkenmj değeriniz 15.000 cıktı? Kalp atsini kaçıncı haftada duydun?Yeni
Kızlar bir bilgi istiyorum acil yardım lütfen . 6.haftaya yeni girdik. 5 bitmeden 1 gğn önce hcg baktırdık 15.000 çıktı normal mi sizce? Kalp atışımızıda duyduk hamdolsun bugün ama kesede emriyo var mı yok mu bişe demedi. Kalp atışı olduğuna göre kesededir embriyo değil mi?
Birde idrar enfeksiyonu var ama lökosit 12 olana kadar normal görüyoruz dedi daha once 10.6 da ilaç verdi simdi 10.9 normal dedi? Kafam karıştı
Ben de duydum 5+4 dü ilk duyduğum.5. Haftada kalp atışını nasıl duydular bende anlamadım..
Çok ilginç gerçekten. Bizim 6. Haftanın sonunda duyuldu. İlk defa duydum 4.haftayı, gerçekten mucize..Ben de duydum 5+4 dü ilk duyduğum.
Bir arkadaşım da 4.haftada duymuştu doktoru bile nadir olur bu durum demişti.
Merhaba beta hcg her 2 günde bir iki katına çıktığı için normaldir.Yani 4.haftada 800 1000 se mesela her iki günde bir iki katına katlanarak artıyor. Ayrıca kalp atışlarını duyduysanız bence artık sevdiklerinize müjdeyi verinYeni
Kızlar bir bilgi istiyorum acil yardım lütfen . 6.haftaya yeni girdik. 5 bitmeden 1 gğn önce hcg baktırdık 15.000 çıktı normal mi sizce? Kalp atışımızıda duyduk hamdolsun bugün ama kesede emriyo var mı yok mu bişe demedi. Kalp atışı olduğuna göre kesededir embriyo değil mi?
Birde idrar enfeksiyonu var ama lökosit 12 olana kadar normal görüyoruz dedi daha once 10.6 da ilaç verdi simdi 10.9 normal dedi? Kafam karıştı
Canım duyduk hamdolsun ama endişeliyim nedense kalp atışını duyup sonra kaybedneleri okudum burda Allah korusunMerhaba beta hcg her 2 günde bir iki katına çıktığı için normaldir.Yani 4.haftada 800 1000 se mesela her iki günde bir iki katına katlanarak artıyor. Ayrıca kalp atışlarını duyduysanız bence artık sevdiklerinize müjdeyi verin
Evet 5+6da 15bin .. iyi mi kötü mü? 6 girdiği gün de kalp atışı duyduk5 haftalikkenmj değeriniz 15.000 cıktı? Kalp atsini kaçıncı haftada duydun?
Ya kesede embriyo hariç bebekte var.bebek olmasa kalp arsi nasıl olucakki
6da duyduk canım 5te baktı ama duyamadı5. Haftada kalp atışını nasıl duydular bende anlamadım..
Kalp atışı varsa şimdilik sıkıntı yok demek.. Allah’a emanet bebeğin kötü düşünme sakın, dua et.. allah sağ Salim bebeğini sana kavuştursun inşallah..6da duyduk canım 5te baktı ama duyamadı
Amin cnm amiiinn sağolasınKalp atışı varsa şimdilik sıkıntı yok demek.. Allah’a emanet bebeğin kötü düşünme sakın, dua et.. allah sağ Salim bebeğini sana kavuştursun inşallah..
Bana da doktor 5 veya 6. Haftada duyulur dedi. Bakalım bekliyoruz biz de5. Haftada kalp atışını nasıl duydular bende anlamadım..
Yeni
Eki Görüntüle 2173739
Bu internetten kolaylıkla ulaşabileceğin bir tablo. Sen bakmaya üşenmişsin ben senin için üşenmedim bakıverdim.
Sağol tatlım ama bakmıştım. İçşme s
Ben sinmediği için kendi değerlerinizle kıyaslamak adına sordum. Çünkü burda en düşğk ve en yüksek değere çok farklı arlıklarla uzak değerdeyiz.
Teşekkür ederim.bilgi araştırma komusında haklısın.lakim araya iğneleyici laflar sokarak kendi egolarını tatmin etmiş olmalısın yardımcı olmak adı altında. Başkalarınım düşük değerlerşyle mutlu olmak aklıma gelmezdi.. fikrin ve zikrin aynı olsa gerek. Canım birazda kişisel gelişime ağırlık ver benden sana tvsiye hayat birilerine kinaye vs yapmak için çok kısa ve aslında daha güzel. Meditasyon yap mesela içindeki negatif enerjiden arınmak iyi gelecektir. Sürekli abdestli gez seytAn fitne veremz o zmn sana.Biraz daha detaylı araştırma yaparsan görürsün ki en yüksek veya en düşük değerler aralığında olması yeterli.
Ve başkasını değerleriyle kıyaslamak çok çok yanlış. Önemli olan senin değerlerin 2 günde bir 2 katına çıkıyor mu?
Yani başkalarıyla değil kendinle kıyas halinde olmalısın.
İlle kıyaslayayım benden düşük değerleri duyup mutlu olayım dersen 4 hafta 3 günlüken benim beta hcg 103 çıktı. Doktor da gayet normal dedi.
Yarın yeni ölçüm yapılacak heyecanla bekliyorum.
(Mesajına cevap olarak yazdım ama alıntı yapamadım. Burda böyle ortada kalmasın)
Stres sıkıntı bize göre değil.bende henüz 5+2 deyim. İyi düşünelim iyi olsun.Bazen diyorumki annelerimiz bu kadar okumazken daha iyiymişCanım duyduk hamdolsun ama endişeliyim nedense kalp atışını duyup sonra kaybedneleri okudum burda Allah korusun
Kesinlşkle haklısın canım teknolojı tıp heö çok bilgi heö de yetersiz olunca lfa karıştırmaktan başka işe yaramıyrStres sıkıntı bize göre değil.bende henüz 5+2 deyim. İyi düşünelim iyi olsun.Bazen diyorumki annelerimiz bu kadar okumazken daha iyiymişbiz okudukça kötü senaryo yazıyoruz Bence hersey iyi ve güzel olacak bebislerimizide sağlıkla kucağımıza alacağız canım
Güzel düşünelim hersey güzel olsun.Bak yarin öbür gün cinsiyeti erkek veya kız diye yazacağız belkide burdan heycanlaKesinlşkle haklısın canım teknolojı tıp heö çok bilgi heö de yetersiz olunca lfa karıştırmaktan başka işe yaramıyr
Ayy canım ne güzel diyorsun inşallahGüzel düşünelim hersey güzel olsun.Bak yarin öbür gün cinsiyeti erkek veya kız diye yazacağız belkide burdan heycanla